Αθλητισμός

Λευτέρης Μποχωρίδης: Η ΑΕΚ κινείται για την περίπτωση του

Λευτέρης Μποχωρίδης: Η ΑΕΚ κινείται για την περίπτωση του
Λευτέρης Μποχωρίδης: Η ΑΕΚ θέλει να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στο ρόστερ της κι έχει βάλει στο στόχαστρο της τον Λευτέρη Μποχωρίδη.

Λευτέρης Μποχωρίδης: Να ενισχύσει το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα της θέλει η ΑΕΚ, η οποία ήδη έχει βρει περιπτώσεις Ελλήνων παικτών που θα μπορούσαν να δυναμώσουν το ρόστερ της. Η «Ένωση» σύμφωνα με τη φημολογία των τελευταίων ημερών βρίσκεται σε συζητήσεις με τους Βασίλη Τολιόπουλο και Νίκο Γκίκα για τις θέσεις των γκαρντ, ενώ όπως αναφέρει σε σημερινό ρεπορτάζ του το «gazzetta.gr», το ίδιο συμβαίνει με τον Λευτέρη Μποχωρίδη. Ο 25χρονος γκαρντ είχε πρόταση από τον Προμηθέα Πάτρας πριν από λίγο καιρό, αλλά οι δύο πλευρές δεν τα βρήκαν και οι Πατρινοί στράφηκαν σε άλλες λύσεις παικτών.

Έτσι «άνοιξε» ο δρόμος για την ΑΕΚ, η οποία έχει ήδη προσεγγίσει τους εκπροσώπους του παίκτη, εκδηλώνοντας το ενδιαφέρον της για τον Μποχωρίδη. Ο νέος προπονητής της ομάδας, Ηλίας Παπαθεοδώρου, θέλει να δημιουργήσει έναν δυνατό ελληνικό κορμό και ο 25χρονος γκαρντ του Άρη αποτελεί προσωπική του επιλογή γι’ αυτόν το σκοπό. Ωστόσο, η «Ένωση» για να τον αποκτήσει θα πρέπει να καταβάλλει το σχετικό buy out στον Άρη, μέχρι τις 15 Ιουλίου.

Οι «κιτρινόμαυροι» είχαν ενδιαφερθεί για τον Μποχωρίδη και το χειμώνα του 2017, καταθέτοντας του μάλιστα πρόταση, αλλά ο ίδιος τότε επέλεξε να επιστρέψει στον Άρη. Αξίζει τέλος να σημειωθεί πως ο Ηλίας Παπαθεοδώρου είχε εξετάσει την περίπτωση του και πέρσι όταν βρισκόταν στο «τιμόνι» του ΠΑΟΚ, οπότε δεν αποκλείεται η υπόθεση να λήξει αισίως τώρα και οι δυο τους να συνεργαστούν.

Ολυμπιακός: Μπόγρης και Αγραβάνης μαθαίνουν για το μέλλον τους στην ομάδα

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για την ερχόμενη σεζόν και ήδη έχει προχωρήσει σε κάποιες κινήσεις, τόσο όσον αφορά την αποχώρηση παικτών, όσο και την μεταγραφική ενίσχυση του. Από τις 26 Ιουνίου ο Γιάνις Τίμα αποτελεί παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους», πηγαίνοντας στη Χίμκι. Από την άλλη οι Κέβιν Πάντερ και Δημήτρης Κόνιαρης προστέθηκαν στο ρόστερ των Πειραιτών, αποτελώντας τις πρώτες κινήσεις ενίσχυσης για τη νέα σεζόν. Βέβαια, τα ανοικτά θέματα στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι ακόμα αρκετά, ενώ το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στην Α2 μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, αποτελεί έναν ακόμη «πονοκέφαλο» στο σύλλογο.

Ένα από τα θέματα που πρέπει να διαχειριστεί ο Ολυμπιακός είναι το μέλλον τόσο του Γιώργου Μπόγρη όσο και του Δημήτρη Αγραβάνη. Οι δύο παίκτες έχουν οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου τους, με τους «ερυθρόλευκους», σύμφωνα με όσα αναφέρει το «gazzetta.gr», να έχουν το δικαίωμα να ενημερώσουν τους δύο παίκτες για το αν θέλουν να διακόψουν τη συνεργασία μαζί τους μέχρι και τις 4 Ιουλίου. Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, τότε ενεργοποιείται αυτόματα ο δεύτερος χρόνος της συμφωνίας τους, με το εν λόγω Μέσο να αναφέρει πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα με τους δύο παίκτες.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες, με τους δύο παίκτες να έχουν εκφράσει τη διάθεση τους να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας, αλλά και να διαπραγματευτούν εκ νέου τις οικονομικές απολαβές τους. Πλέον στις τάξεις των Πειραιωτών αναμένουν την απόφαση του Ντέιβιντ Μπλατ για τους δύο παίκτες. Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός θα κληθεί να αποφασίσει αν υπολογίζει και τους δύο παίκτες για τα μελλοντικά πλάνα του ή αν αμφότεροι θα αποτελέσουν παρελθόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments