Αθλητισμός

Μίλος Τεόντοσιτς: “Σφήνα” της Μακάμπι για τον Σέρβο

Μίλος Τεόντοσιτς: “Σφήνα” της Μακάμπι για τον Σέρβο
Μίλος Τεόντοσιτς: Η Μακάμπι Τελ Αβίβ βρίσκεται σε συζητήσεις με την πλευρά του Σέρβου γκαρντ, όπως επιβεβαίωσε άνθρωπος της «ομάδας του λαού».

Μίλος Τεόντοσιτς: Μετά την απόφαση του να αποχωρήσει από το NBA, o Σέρβος γκαρντ έχει ήδη αρκετές προτάσεις στα χέρια του για να επιστρέψει στην Ευρώπη. Ήδη ο Ολυμπιακός, η Βίρτους Μπολόνια, αλλά και άλλες ομάδες έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτηση του. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τον Τεόντοσιτς πολύ ψηλά στη λίστα τους, ειδικότερα μετά την απώλεια του Κώστα Σλούκα, καθώς αναζητούν έναν γκαρντ υψηλού επιπέδου. Έτσι, έχουν ήδη καταθέσει πρόταση για συμβόλαιο δύο ετών στον Σέρβο γκαρντ. Όπως ανέφερε στο twitter ο Νίκος Βαρλάς, του Eurohoops.net, o Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος είναι ελεύθερος στην αγορά. Οι Πειραιώτες φέρεται να έχουν προτείνει στον Σέρβο γκαρντ συμβόλαιο διετούς διάρκειας, με απολαβές που φτάνουν στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ συνολικά.

Στο «κόλπο» και η Μακάμπι

Ωστόσο, ο Ολυμπιακός δεν παίζει μόνος του για την περίπτωση του Τεόντοσιτς. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «ynet.co.il» η Μακάμπι Τελ Αβίβ ενδιαφέρεται «θερμά» για την περίπτωση του και φέρεται να του έχει κάνει πρόταση 1,5 εκατομμυρίων δολαρίων το χρόνο για συμβόλαιο διάρκεια 1+1 ετών. «Βρισκόμαστε διαπραγματεύσεις με τον παίκτη. Αλλά, προκειμένου να φέρουμε ένα τόσο μεγάλο όνομα, θα πρέπει να επενδύσουμε πολλά χρήματα», ανέφερε χαρακτηριστικά άνθρωπος της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως ο Τεόντοσιτς δεν βιάζεται να επιλέξει την επόμενη ομάδα του, καθώς θέλει να εξετάσει πολύ προσεκτικά τις προτάσεις που έχει, αν και οι ομάδες της Euroleague αποτελούν προτεραιότητα για εκείνον.

Tο καλοκαίρι του 2017, o Μίλος Τεόντοσιτς αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ. Όμως η επιστροφή στην Ευρώπη ήταν πάντα η επιλογή του Σέρβου γκαρντ αν δεν κατάφερνε αν πετύχει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Πλέον στα 31 του πλέον, ο Τεόντοσιτς είχε δηλώσει ότι το καλοκαίρι του 2019 θα επιστρέψει στην Ευρώπη. «Δεν νομίζω ότι θα μείνω εδώ. Ήρθα, είδα πως είναι, όμως διασκέδαζα στην Ευρώπη και νομίζω ότι θα διασκεδάζω περισσότερο εκεί. Είναι δεδομένο ότι θα γυρίσω στο τέλος της φετινής χρονιάς. Θα δούμε» ήταν οι ατάκες του Μίλος στο «Voice of America».

Μίλος Τεόντοσιτς: Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα «matealaro.es» υπάρχουν τρεις ομάδες -πέρα από τον Ολυμπιακό- που θα ήθελαν να κάνουν «δικό» τους τον Μίλος Τεόντοσιτς. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας φέρεται να έχει πάντα τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του αλλά οι Αναντολού Εφές και Βίρτους Μπολόνια εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο της απόκτησής του.

«Όλοι ξέρουμε ότι ο Μίλος Τεόντοσιτς επιστρέφει στην Ευρώπη την επόμενη σεζόν. Οι προτάσεις δεν λείπουν. Ακούγεται η επιστροφή του στην ΤΣΣΚΑ, αλλά τον παρακολουθούν ακόμη οι Αναντολού Εφές, Βίρτους Μπολόνια και Ολυμπιακός», υποστηρίζει η ισπανική ιστοσελίδα σε «τιτίβισμα» της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments