Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Μπόγρης και Αγραβάνης μαθαίνουν για το μέλλον τους στην ομάδα

Ολυμπιακός: Μπόγρης και Αγραβάνης μαθαίνουν για το μέλλον τους στην ομάδα
Ολυμπιακός: Το μέλλον τόσο του Γιώργου Μπόγρη όσο και του Δημήτρη Αγραβάνη αναμένεται να ξεκαθαρίσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Ολυμπιακός: Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για την ερχόμενη σεζόν και ήδη έχει προχωρήσει σε κάποιες κινήσεις, τόσο όσον αφορά την αποχώρηση παικτών, όσο και την μεταγραφική ενίσχυση του. Από τις 26 Ιουνίου ο Γιάνις Τίμα αποτελεί παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους», πηγαίνοντας στη Χίμκι. Από την άλλη οι Κέβιν Πάντερ και Δημήτρης Κόνιαρης προστέθηκαν στο ρόστερ των Πειραιτών, αποτελώντας τις πρώτες κινήσεις ενίσχυσης για τη νέα σεζόν. Βέβαια, τα ανοικτά θέματα στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι ακόμα αρκετά, ενώ το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στην Α2 μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, αποτελεί έναν ακόμη «πονοκέφαλο» στο σύλλογο.

Ένα από τα θέματα που πρέπει να διαχειριστεί ο Ολυμπιακός είναι το μέλλον τόσο του Γιώργου Μπόγρη όσο και του Δημήτρη Αγραβάνη. Οι δύο παίκτες έχουν οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου τους, με τους «ερυθρόλευκους», σύμφωνα με όσα αναφέρει το «gazzetta.gr», να έχουν το δικαίωμα να ενημερώσουν τους δύο παίκτες για το αν θέλουν να διακόψουν τη συνεργασία μαζί τους μέχρι και τις 4 Ιουλίου. Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, τότε ενεργοποιείται αυτόματα ο δεύτερος χρόνος της συμφωνίας τους, με το εν λόγω Μέσο να αναφέρει πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα με τους δύο παίκτες.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες, με τους δύο παίκτες να έχουν εκφράσει τη διάθεση τους να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας, αλλά και να διαπραγματευτούν εκ νέου τις οικονομικές απολαβές τους. Πλέον στις τάξεις των Πειραιωτών αναμένουν την απόφαση του Ντέιβιντ Μπλατ για τους δύο παίκτες. Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός θα κληθεί να αποφασίσει αν υπολογίζει και τους δύο παίκτες για τα μελλοντικά πλάνα του ή αν αμφότεροι θα αποτελέσουν παρελθόν.

Μίλος Τεόντοσιτς: Ο Ολυμπιακός του δίνει συμβόλαιο 2,5 εκατομμυρίων ευρώ

Ο Ολυμπιακός μετά την απώλεια του Κώστα Σλούκα, αναζητά ένα γκαρντ υψηλού επιπέδου για να πλαισιώσει τον Βασίλη Σπανούλη. Έτσι οι ερυθρόλευκοι φέρεται να έχουν καταθέσει πρόταση στον Μίλος Τεόντοσιτς, για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. Η ομάδα του Πειραιά έχει ξεκινήσει για τα καλά τον σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν, με στόχο να παρουσιάσει ακόμα καλύτερο και πιο ανταγωνιστικό πρόσωπό από τη φετινή χρονιά.

Έτσι οι «ερυθρόλευκοι», μετά την απόκτηση του Κέβιν Πάντερ, αναζητούσαν έναν γκαρντ, ο οποίος μπορεί να σταθεί σε υψηλό επίπεδο. Όπως αναφέρει στο twitter ο Νίκος Βαρλάς, του Eurohoops.net, o Ολυμπιακός κατέθεσε πρόταση στον Μίλος Τεόντοσιτς, ο οποίος είναι ελεύθερος στην αγορά. Οι Πειραιώτες φέρεται να έχουν προτείνει στον Σέρβο γκαρντ συμβόλαιο διετούς διάρκειας, με απολαβές που φτάνουν στα 2,5 εκατομμύρια ευρώ συνολικά.

Ο Σέρβος γκαρντ δεν έχει αποδεχτεί την πρόταση, σύμφωνα με την ίδια πηγή, καθώς σκοπεύει να εξετάσει τις επιλογές του αναφορικά με τις ομάδες της Euroleague που θα τον προσεγγίσουν. Tο καλοκαίρι του 2017, o Μίλος Τεόντοσιτς αποχώρησε από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο ΝΒΑ. Όμως η επιστροφή στην Ευρώπη ήταν πάντα η επιλογή του Σέρβου γκαρντ αν δεν κατάφερνε αν πετύχει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού. Πλέον στα 31 του πλέον, ο Τεόντοσιτς είχε δηλώσει ότι το καλοκαίρι του 2019 θα επιστρέψει στην Ευρώπη. «Δεν νομίζω ότι θα μείνω εδώ. Ήρθα, είδα πως είναι, όμως διασκέδαζα στην Ευρώπη και νομίζω ότι θα διασκεδάζω περισσότερο εκεί. Είναι δεδομένο ότι θα γυρίσω στο τέλος της φετινής χρονιάς. Θα δούμε» ήταν οι ατάκες του Μίλος στο «Voice of America».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments