Lifestyle

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη με τον αγαπημένο της

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Σε μία αποκαλυπτική συνέντευξη με τον αγαπημένο της
Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Με άκρως αποκαλυπτική διάθεση, η ηθοποιός και ο σύντροφός της εμφανίζονται στο τελευταίο After Dark της σεζόν.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Η επιτυχημένη ηθοποιός εμφανίζεται για πρώτη φορά με τον σύντροφό της Φώτη Μπερνάρντο και μιλάνε για την πρώτη τους γνωριμία, τι είναι αυτό που ερωτεύτηκε ο ένας στον άλλον και πόσο άλλαξε η καθημερινότητά τους με την απόκτηση των παιδιών. Επίσης, εξηγούν γιατί δεν έχουν κάνει ακόμη θρησκευτικό γάμο και τι πιστεύουν για τη βάφτιση των παιδιών τους. Στο Εξομολογητήριο, η Πηνελόπη μπαίνει με σκοπό να μη κρύψει τίποτα.

Στην τελευταία εκπομπή της σεζόν είναι καλεσμένος και ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος λίγο πριν συμπληρώσει τα 30 χρόνια καριέρας, κάνει τον δικό του απολογισμό. Στο Εξομολογητήριο απαντά σε όλα: ποιο είναι το αγαπημένο του σημείο στο κορμί της Κάτιας Ζυγούλη, ποιο είναι το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ, ποια είναι η μεγαλύτερη φοβία του και πολλά ακόμα.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου: Σύντομο βιογραφικό

Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου (Αθήνα, 18 Ιουλίου 1977) είναι Ελληνίδα ηθοποιός, παρουσιάστρια και τραγουδίστρια. Μετά το σχολείο, παρακολούθησε μαθήματα υποκριτικής από τη Λυδία Κονιόρδου και τον Κώστα Γεωργουσόπουλο. Το 1999 αποφοίτησε από το Τμήμα Τουριστικών Επιχειρήσεων της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Αθηνών και το 2004 αποφοίτησε από την Ανώτερη Δραματική Σχολή του Καρόλου Κουν. Έχει παρακολουθήσει μαθήματα χορού, μπαλέτου και κλασικής κιθάρας.

Η καριέρα της στην υποκριτική καθώς και τη μουσική είναι αξιόλογη. Από το 2013 έχει σχέση με το ροκ μουσικό Φώτη Μπερνάρντο και έχουν αποκτήσει μαζί δύο κόρες. Τη Λυδία (γενν. 18 Φεβρουαρίου 2016) και την Ηλέκτρα (γενν. 15 Νοεμβρίου 2018).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments