Lifestyle

Σάκης Ρουβάς: Κάνει τον απολογισμό της καριέρας του

Σάκης Ρουβάς: Κάνει τον απολογισμό της καριέρας του
Σάκης Ρουβάς: Ο επιτυχημένος τραγουδιστής είναι απόψε καλεσμένος στην εκπομπή «Afte Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά και κάνει τον δικό του απολογισμό.

Σάκης Ρουβάς: Στο τελευταίο «After Dark» της σεζόν, o απόλυτος Έλληνας σούπερ – σταρ, λίγο πριν συμπληρώσει τα 30 χρόνια καριέρας, κάνει τον δικό του απολογισμό. Στο Εξομολογητήριο απαντά σε όλα: ποιο είναι το αγαπημένο του σημείο στο κορμί της Κάτιας Ζυγούλη, ποιο είναι το πιο περίεργο μέρος που έχει κάνει σεξ, ποια είναι η μεγαλύτερη φοβία του και πολλά ακόμα.

Στην αποψινή εκπομπή θα είναι καλεσμένη και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία εμφανίζεται για πρώτη φορά με τον σύντροφό της Φώτη Μπερνάρντο και μιλάνε για την πρώτη τους γνωριμία, τι είναι αυτό που ερωτεύτηκε ο ένας στον άλλον και πόσο άλλαξε η καθημερινότητά τους με την απόκτηση των παιδιών. Επίσης, εξηγούν γιατί δεν έχουν κάνει ακόμη θρησκευτικό γάμο και τι πιστεύουν για τη βάφτιση των παιδιών τους. Στο Εξομολογητήριο, η Πηνελόπη μπαίνει με σκοπό να μη κρύψει τίποτα.

Σάκης Ρουβάς: Σύντομο βιογραφικό

Ο Σάκης Ρουβάς (Μαντούκι Κέρκυρας, 5 Ιανουαρίου 1972) είναι Έλληνας τραγουδιστής, συνθέτης, επιχειρηματίας, ηθοποιός και πρώην αθλητής του άλματος επί κοντώ. Από μικρή ηλικία ασχολήθηκε με τον στίβο, κατακτώντας αρκετά μετάλλια ως μέλος της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας τη δεκαετία του ’80. Η μουσική του σταδιοδρομία ξεκίνησε το 1991, σε ηλικία 19 ετών, ως ένας από τους πρώτους ποπ-ερμηνευτές της Ελλάδας ενώ συνδύαζε τραγούδι, χορογραφία και σύνθεση του κομματιού.

Ο Ρουβάς έχει κερδίσει 6 βραβεία στα Arion Music Awards, 15 στα Pop Corn Music Awards και 22 στα Mad Video Music Awards. Επίσης, έχει ανακηρυχθεί “Άντρας της χρονιάς”, έχει κερδίσει ένα βραβείο στα MTV Europe Music Awards και ένα στα World Music Awards. Το 2009, το περιοδικό “Down Town”, του έδωσε τον τίτλο “Καλύτερος διασκεδαστής της δεκαετίας”, ενώ το “Forbes” τον κατέταξε στην τρίτη θέση με τους πιο σημαντικούς καλλιτέχνες στην Ελλάδα.

  • Η καριέρα του μετράει πολλά χρόνια και είναι ένας επιτυχημένος και πολυβραβευμένος τραγουδιστής.

Προσωπική ζωή

  • Το 2003, στα γυρίσματα μιας διαφήμισης για εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, γνώρισε την Κάτια Ζυγούλη, με την οποία σύντομα έγιναν ζευγάρι.[3] Έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.
  • Την Αναστασία (2 Νοεμβρίου 2008), τον Αλέξανδρο (15 Οκτωβρίου 2011), την Αριάδνη (3 Ιανουαρίου 2013) και τον Απόλλωνα (21 Απριλίου 2016).
  • Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 3 Ιουλίου 2017 στην Εκάλη, με κουμπάρους τη Μαριάννα Βαρδινογιάννη και τον Βαρδή Ι. Βαρδινογιάννη.
  • Επίσης, ο Ρουβάς ασχολείται ενεργά με τις φιλανθρωπίες και τους εράνους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments