Αθλητισμός

ΕΡΤ Sports: Καταλήγει στη Δημόσια Τηλεόραση ο ΠΑΟΚ

ΕΡΤ Sports: Καταλήγει στη Δημόσια Τηλεόραση ο ΠΑΟΚ
ΕΡΤ Sports: Oι νταμπλούχοι Ελλάδος είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΕΡΤ και αναμένεται σύντομα να επέλθει η τελική συμφωνία.

ΕΡΤ Sports: Στη Δημόσια τηλεόραση θα μπορούν να παρακολουθούν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας τους, καθώς όπως όλα δείχνουν ο Δικέφαλος του Βορρά είναι έτοιμος να αποδεχθεί την πρόταση της ΕΡΤ, η οποία φτάνει τα 7,5 εκατομμύρια το χρόνο. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Θεσσαλονίκη οι νταμπλούχοι Ελλάδος είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΕΡΤ και αναμένεται σύντομα να επέλθει η τελική συμφωνία.

Η συμφωνία είναι για τους εντός έδρας αγώνες του ΠΑΟΚ στη Superleague για τα επόμενα τρία χρόνια, με τους Θεσσαλονικείς να εισπράττουν 7,5 εκατομμύρια το χρόνο. Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, ο Δικέφαλος του Βορρά έχει καταθέσει στη NOVA την πρόταση της ΕΡΤ και περιμένει την αντιπρόταση του συνδρομητικού καναλιού. Ο ΠΑΟΚ ήταν υποχρεωμένος να το κάνει αυτό, καθώς βάσει συμβολαίου που έχει με τη NOVA, οφείλει να καταθέσει την καλύτερη πρόταση που έβρισκε στην αγορά, προκειμένου να έχει η NOVA το δικαίωμα να καταθέσει τελική πρόταση.

Βάσει του συμβολαίου της NOVA με τον ΠΑΟΚ, σε περίπτωση που το συνδρομητικό κανάλι καταθέσει προσφορά ίση με την καλύτερη προσφορά που θα έβρισκε η ΠΑΕ, η συμφωνία τους ανανεώνεται αυτόματα. Στο στρατόπεδο του Δικεφάλου του Βορρά δεν πιστεύουν οτι η NOVA είναι διατεθειμένη να ανεβάσει τόσο πολύ την προσφορά της και έτσι η ΕΡΤ αναμένεται να είναίναι η νέα τηλεοπτική στέγη των νταμπλούχων Ελλάδος. Η προθεσμία που έχει το συνδρομητικό κανάλι στη διάθεση του για να καταθέσει προσφορά εκπνέει σήμερα (3/7) το βράδυ.

Αν τελικά η ΕΡΤ αποκτήσει τα τηλεοπτικά δικαιώματα του ΠΑΟΚ τότε αναμένεται να μεταδώσει και τα επόμενα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας στην Ολλανδία.

ΕΡΤ Sports: Παραμένει ο Παναθηναϊκός στην ΕΡΤ

Ανατροπή δεδομένων στα τηλεοπτικά για τον Παναθηναϊκό. Οι πράσινοι βρίσκονταν σε συζητήσεις για αλλαγή τηλεοπτικής στέγης και επιστροφή στα κανάλια της NOVA μετά από ένα χρόνο. Αλλά όλα δείχνουν πως θα παραμείνουν τελικά στην ΕΡΤ, παρά τα σενάρια για διαζύγιο.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα sdna.gr, οαρότι η «πράσινη» ΠΑΕ βρισκόταν σε προχωρημένες συζητήσεις με τη Nova, με στόχο να αποχωρήσει από την… Αγία Παρασκευή και να βρει τηλεοπτική στέγη και μια καλύτερη τύχη στη συνδρομητική πλατφόρμα, φαίνεται ότι ότι το deal με τη Nοva “τσάκισε” την τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Παναθηναϊκός ενημέρωσε την Τρίτη (02/07) τη διοίκηση της ΕΡΤ ότι τελικά δεν θα κάνει χρήση του opt out. Και αυτό, διότι οι όροι που του προτάθηκαν από το συνδρομητικό κανάλι δεν ικανοποιούν τα αιτήματά του και άρα δεν του «επιτρέπουν» να αποχωρήσει από τη συμφωνία με τη δημόσια τηλεόραση.

Θυμίζουμε πως η συμφωνία που έχει κάνει ο Παναθηναϊκός με την ΕΡΤ θα του αποφέρει και φέτος, όπως συνέβη και πέρσι, ένα ποσό της τάξης των 4,2 εκατομμυρίων ευρώ. Ποσό που σίγουρα βοηθάει τον Παναθηναϊκό όσον αφορά τα οικονομικά του, σε μια εποχή δύσκολη για τους πράσινους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments