Αθλητισμός

Μάρκους Ντένμον: Φήμες για επιστροφή στην Κίνα (pic)

Μάρκους Ντένμον: Φήμες για επιστροφή στην Κίνα (pic)
Μάρκους Ντένμον: Νέα σενάρια για τον Αμερικανό γκαρντ, ο οποίος θα επιστρέψει στην Κίνα, σύμφωνα με "τιτίβισμα" δημοσιογράφου.

Μάρκους Ντένμον: Ο Αμερικανός γκαρντ έχει… ταλαιπωρήσει τις τελευταίες ημέρες τον Παναθηναϊκό. Οι “πράσινοι” προχώρησαν στην ανακοίνωση της επιστροφής του, όπως προέβλεπε το συμβόλαιό του, αλλά τόσο ο ατζέντης του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς, όσο και ο ίδιος ο παίκτης, διέψευσαν μέσω Twitter την οποιαδήποτε συμφωνία.

Πολλοί απόρησαν με αυτήν την ασυνήθιστη εξέλιξη, όμως όλα ξεκαθάρισαν με την παρέμβαση του προέδρου της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνου Παπαδόπουλου, ο οποίος λίγες ώρες μετά τις αντιδράσεις της πλευράς Ντένμον, δήλωσε τα εξής:  «Ο Μάρκους Ντένμον δεν άσκησε το δικαίωμα αποδέσμευσής του από τον Παναθηναϊκό και κατόπιν τούτου αποτελεί αθλητή της ομάδας μας. Αν κι εφόσον προκύπτουν διαφωνίες ή διαφορές απόψεων ακόμη και σε τόσο ξεκάθαρα θέματα, υπάρχει πάντα η επιλογή της FIBA, ώστε να δοθεί λύση.

Είναι αναφαίρετο δικαίωμα κάθε αθλητή να επιθυμεί την αποδέσμευσή του από κάποια ομάδα. Με την προϋπόθεση φυσικά ότι θα έρθει να διαπραγματευτεί και να συμφωνήσει με το σύλλογο τον τρόπο αποδέσμευσής του. Ο Παναθηναϊκός ουδέποτε, άλλωστε, θέλησε ή καταδέχεται να έχει στο ρόστερ του οποιονδήποτε αθλητή, ο οποίος δεν θέλει να αγωνιστεί στην ομάδα».

Παραμένει άγνωστο εάν οι δύο πλευρές επιλέξουν τη νομική οδό μέσω της FIBA για να λύσουν τις διαφορές τους. Ωστόσο, υπάρχει και η πιθανότητα να μην συμβεί το οτιδήποτε, καθώς ο Ντένμον φαίνεται να έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, που θα είναι… η προηγούμενή του ομάδα.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε πριν από λίγη ώρα στο Twitter ο Ιταλός δημοσιογράφος, Εμιλιάνο Κάρτσια, ο Αμερικανός γκαρντ θα επιστρέψει στην Κίνα και τους Σετσιάν Γκόλντεν Μπουλς. Την ομάδα που έβγαλε την περσινή σεζόν.  Ο Ντένμον είχε καταγράψει πέρσι 33.5 πόντους, 7.1 ριμπάουντ και 6.2 ασίστ ανά παιχνίδι με τους «Ταύρους».

Το “τιτίβισμα” για τον Ντένμον

Ο Μάρκους Έντουαρντ Ντένμον II (γεννημένος στις 20 Μαρτίου 1990) είναι Αμερικανός επαγγελματίας παίκτης μπάσκετ της κινεζικής Zhejiang Golden Bulls. Έπαιξε για το Πανεπιστήμιο του Μισσούρι. Ήταν στο 59 του NBA Ντραφτ του 2012, επιλεγμένος από τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Στις 25 Ιουλίου 2012, υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους με την γαλλική Ελάν Σαλόν. Στις 5 Οκτωβρίου 2012, υπέστη κάταγμα στο εναρκτήριο παιχνίδι της σεζόν. Μετά από χειρουργική επέμβαση, επέστρεψε στην ενεργό δράση στις 26 Ιανουαρίου 2013. Τον επόμενο χρόνο υπέγραψε με την τουρκική Τόφας.  Στις 16 Αυγούστου 2014, υπέγραψε με την ιταλική Μπρίντιζι.

Στις 3 Αυγούστου 2015 επέστρεψε στην Τουρκία για την Μπουγιούκσεχιρ. Στις 27 Σεπτεμβρίου 2016 μεταγράφηκε στην επίσης τουρκική Γκαζιάντεπ. Στις 12 Ιουλίου 2017, συμφώνησε για συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών (1+1) με τον Παναθηναϊκό. Στις 25 Ιουνίου 2018 ο σύλλογος επέλεξε να ανανεώσει τη συνεργασία για την επόμενη σεζόν, ωστόσο τελικά αγοράστηκε από την κινεζική Zhejiang Golden Bulls ένα μήνα αργότερα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments