Αθλητισμός

Ολυμπιακός – μεταγραφές: “Χτυπούν” σε πολλά μέτωπα οι ερυθρόλευκοι

Ολυμπιακός – μεταγραφές: “Χτυπούν” σε πολλά μέτωπα οι ερυθρόλευκοι
Ο Ολυμπιακός προχωρά τον σχεδιασμό του με στόχο έναν επιθετικό και όχι μόνο.

Εντός της εβδομάδας εκτιμάται πως ο Ολυμπιακός θα ολοκληρώσει άλλη μία μεταγραφή. Αυτή τη στιγμή, πέρα από το «καυτό» θέμα του σέντερ φορ (παρακολουθεί την περίπτωση του Ελ Αραμπί), οι Πειραιώτες φαίνεται πως ασχολούνται ενεργά με άλλες τρεις περιπτώσεις ποδοσφαιριστών.

Η πιο κοντινή, όπως γράφει ο Κώστας Νικολακόπουλος στον «Κόκκινο Πρωταθλητή» φαίνεται πως είναι εκείνη του Μπόμπι Αλέν. Πρόκειται για τον Γάλλο τερματοφύλακα, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από την Ντιζόν και βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τους «ερυθρόλευκους». Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες για τριετές συμβόλαιο που θα κληθεί να υπογράψει ο 27χρονος πορτιέρο.

Από εκεί και πέρα, ο Μεντί Ζεφάν είναι ένας παίκτης που παρακολουθούν στενά οι άνθρωποι του συλλόγου. Ο 27χρονος δεξιός μπακ αγωνίστηκε ως βασικός στο 3-0 της πατρίδας του, της Αλγερίας, κόντρα στην Τανζανία για το Κόπα Άφρικα. Έχει μείνει ελεύθερος από την Λιλ και έχει διάφορες προτάσεις από ομάδες, όπως η Φιορεντίνα, η Εσπανιόλ και η Νόριτς.

Ο τρίτος της… παρέας είναι ο Άλφα Σεμέδο, ο οποίος είναι κεντρικός μέσος και είχε εισηγηθεί ξανά την απόκτησή του το περασμένο καλοκαίρι ο Πέδρο Μαρτίνς. Ωστόσο, οι πληροφορίες από την Πορτογαλία δεν είναι τόσο αισιόδοξες για τον Ολυμπιακού, η Μπενφίκα – στην οποία ανήκει – λέγεται ότι ετοιμάζεται να τον παραχωρήσει με τη μορφή δανεισμού στην Γουίγκαν, όπως είχε κάνει το Γενάρη (στην Εσπανιόλ).

«Σε Ολυμπιακό ή Σεβίλλη ο Βερμάελεν»

«Μεταξύ Ολυμπιακού και Σεβίλλης» φαίνεται πως είναι ο Τόμας Βερμάελεν, αν πιστέψουμε χθεσινοβραδινό ρεπορτάζ του μεγάλου δικτύου ESPN. Συγκεκριμένα, το εν λόγω δημοσίευμα αναφέρει πως «ο Βέλγος κεντρικός αμυντικός που έμεινε ελεύθερος από την Μπαρτσελόνα, έχει δεχθεί πρόταση από τη Σεβίλλη. Ωστόσο, δεν έχει κλείσει την πόρτα στον Ολυμπιακό».

Έχει μεγάλο ενδιαφέρον, αν οι Πειραιώτες μετά την απόκτηση του Ρούμπεν Σεμέδο θα προχωρήσουν για την μεταγραφή ενός έμπειρου παίκτη, όπως είναι ο διεθνής άσος με θητεία στη Βαρκελώνη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments