Αθλητισμός

Σέρτζιο Ολιβέιρα: Σκληρές διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ και Πόρτο

Σέρτζιο Ολιβέιρα: Σκληρές διαπραγματεύσεις ΠΑΟΚ και Πόρτο
Σέρτζιο Ολιβέιρα: Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να τα βρει με την Πόρτο, αλλά οι Πορτογάλοι αποδεικνύονται σκληροί διαπραγματευτές.

Σέρτζιο Ολιβέιρα: Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής ήρθε ως δανεικός στα μέσα της σεζόν από την Πόρτο στη Θεσσαλονίκη, μετά τον τραυματισμό του Πόντους Βέρνμπλουμ. Ο 27χρονος παίκτης πέρασε ένα εξάμηνο στην Τούμπα και όλα έδειχναν ότι θα επιστρέψει στην Πορτογαλία για να πάρει μια θέση στην ενδεκάδα της ομάδας του. Ωστόσο, τα δεδομένα έχουν ανατραπεί. Αν και τα δημοσιεύματα από την Ιβηρική ανέφεραν ότι ο παίκτης έλαβε τις διαβεβαιώσεις από τον προπονητή του για την εξασφάλιση μιας θέσης στο ροτέισον, εν τούτοις η παραμονή του Μπρούνο Κόστα άλλαξε τα δεδομένα.

Το γεγονός αυτό έδωσε στον ΠΑΟΚ τη δυνατότητα να μπει σε διαπραγματεύσεις με την Πόρτο για την αγορά του ποδοσφαιριστή. Μια υπόθεση που… μόνο εύκολη δεν είναι. Ο Μάριο Μπράνκο βρίσκεται ξανά σε επαφή με τη διοίκηση της Πόρτο για την αγορά του Σέρτζιο Ολιβέιρα, με τον νέο προπονητή της ομάδας, Άμπελ Φερέιρα να έχει δώσει το “ΟΚ” για να προχωρήσει το θέμα, εκτιμώντας την αξία του Ολιβέιρα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προσφέρει 5 εκατ. ευρώ για τον Πορτογάλο μέσο, όμως απέχει πολύ από τα 12 εκατ. ευρώ που θέλουν οι «δράκοι» για την παραχώρησή του και το ενδεχόμενο συνιδιοκτησίας δεν είναι στις βλέψεις τους.

Σε αντίθεση με την πρόσφατη υπόθεση του Φερέιρα, ο οποίος ήθελε να μετακομίσει στη Θεσσαλονίκη και να ζήσει την πρόκληση του ΠΑΟΚ, ο Ολιβέιρα δείχνει αποφασισμένος να μείνει στην Πόρτο και να κερδίσει μία ευκαιρία στην προετοιμασία από τον Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Απ’ ότι φαίνεται, δεβ θα τελειώσει εύκολα το εν λόγω σίριαλ και αναμένεται να υπάρξουν και άλλα «επεισόδια».

Μεγάλη προσφορά για Ολιβέιρα, μεγάλη ρήτρα για Φερέιρα

Ο ΠΑΟΚ δείχνει ότι δεν έχει πρόβλημα να… ξοδεύει, ώστε να κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δουλειά του, ενισχύοντας το ρόστερ του. Στον ΠΑΟΚ φάνηκε από την αρχή ότι πιστεύουν στην αξία του Άμπελ Φερέιρα.

Η κίνηση να πληρώσουν το ποσό των 2 εκατομμύριων ευρώ για να τον πάρουν από τη Μπράγκα, οι απολαβές του αλλά και ο τρόπος που έκλεισε το deal, κατέστησε σαφές πως στη Θεσσαλονίκη θα βασιστούν πάνω του για το χτίσιμο της νέας σεζόν. Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσίευμα από το Sdna.gr, θέλησαν να αποθαρρύνουν από νωρίς κάθε υποψήφιο «μνηστήρα», τοποθετώντας υψηλή ρήτρα. Ουσιαστικά, για να πάρει κάποιος τον Φερέιρα από την Τούμπα, θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 7 εκατ. ευρώ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments