Αθλητισμός

Άμπελ Φερέιρα: Ο ΠΑΟΚ έβαλε “απλησίαστη” ρήτρα στον Πορτογάλο τεχνικό

Άμπελ Φερέιρα: Ο ΠΑΟΚ έβαλε “απλησίαστη” ρήτρα στον Πορτογάλο τεχνικό
Άμπελ Φερέιρα: Ο ΠΑΟΚ έμαθε το... μάθημά του από την περίπτωση Λουτσέσκου και έθεσε υψηλή ρήτρα αποδέσμευσης στον Πορτογάλο προπονητή.

Άμπελ Φερέιρα:

Ο ΠΑΟΚ πέρασε ένα από τα πιο έντονα Σαββατοκύριακα της μεταγραφικής περιόδου. Μια μίνι περίοδος… άγχους που κατέληξε σε θριαμβευτικό deal με το αζημίωτο, καθώς οι πρωταθλητές Ελλάδος έπαθαν ένα μικρό… σοκ όταν έμαθαν ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποχωρεί για άλλες πολιτείες. Παρά το σοκ, οι ιθύνοντες τα έβαλαν κάτω και έπειτα από εξέταση κάθε δυνατής περίπτωσης, κατέληξαν πως ο επόμενος προπονητής της ομάδας πρέπει να είναι ο Άμπελ Φερέιρα. Με αστραπιαίες κινήσεις, οι Θεσσαλονικείς ήρθαν σε συμφωνία με τη Μπράγκα, πλήρωσαν τη ρήτρα αποδέσμευσης του Πορτογάλου κόουτς, τον ανακοίνωσαν (προσφέροντάς του πλουσιοπάροχο συμβόλαιο) και πλέον, ο 40χρονος κόουτς βρίσκεται στην Ολλανδία για το βασικό στάδιο προετοιμασίας της ομάδας.

Στον ΠΑΟΚ φάνηκε από την αρχή ότι πιστεύουν στην αξία του Άμπελ Φερέιρα. Η κίνηση να πληρώσουν το ποσό των 2 εκατομμύριων ευρώ για να τον πάρουν από τη Μπράγκα, οι απολαβές του αλλά και ο τρόπος που έκλεισε το deal, κατέστησε σαφές πως στη Θεσσαλονίκη θα βασιστούν πάνω του για το χτίσιμο της νέας σεζόν. Παράλληλα, σύμφωνα με δημοσίευμα από το Sdna.gr, θέλησαν να αποθαρρύνουν από νωρίς κάθε υποψήφιο “μνηστήρα”, τοποθετώντας υψηλή ρήτρα. Ουσιαστικά, για να πάρει κάποιος τον Φερέιρα από την Τούμπα, θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 7 εκατ. ευρώ.

Η πρώτη γνωριμία του Φερέιρα με τους παίκτες

Ο Πορτογάλος τεχνικός έφτασε τα ξημερώματα στην Ολλανδία ούτως ώστε να “τρέξει” την προετοιμασία της ομάδας. Σήμερα το πρωί, μίλησε για πρώτη φορά ενώπιον των νέων ποδοσφαιριστών του, τονίζοντας ότι θέλει η περσινή σεζόν να επαναληφθεί. ” Θέλω να πάρουμε και μαζί το νταμπλ!”, ανέφερε στους παίκτες του.

«Ξέρω καλά τι πετύχατε πέρυσι και θέλω να το επαναλάβουμε. Θέλω να πάρουμε και μαζί το νταμπλ! Γνωρίζω ότι είστε ένα γκρουπ πολύ καλών παικτών και χαίρομαι που θα συνεργαστούμε. Να ξέρετε ότι θα είμαι δίκαιος με όλους και όλοι θα κριθούν με δίκαια και ποδοσφαιρικά κριτήρια».

Στους παίκτες, μίλησε και ο Μάριο Μπράνκο, ο οποίος ως αθλητικός διευθυντής, είχε καθοριστική συμβολή στη συμφωνία με τον πρώην πλέον προπονητή της Μπράγκα. Η πρώτη προπόνηση υπό τις οδηγίες του, άρχισε στις 11:00.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments