Ελλάδα

Ο Αρκάς το τερμάτισε: Πολύ σκληρό σκίτσο για τη συνέντευξη Τσίπρα

Ο Αρκάς το τερμάτισε: Πολύ σκληρό σκίτσο για τη συνέντευξη Τσίπρα
Αρκάς: Δεν άφησε ασχολίαστη την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ, αναρτώντας ένα ιδιαίτερα "σκληρό" σκίτσο για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ.

Αρκάς: Η συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Τρίτης, μονοπωλεί την πολιτική επικαιρότητα. Τις τελευταίες ώρες, τόσο ο πολιτικός κόσμος, όσο και οι πολίτες, μέσω των social media, έχουν αφήσει τα σχόλιά τους για την παρουσία του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ενώπιον της Σίας Κοσιώνη και του Αλέξη Παπαχελά, σε ένα κανάλι στο οποίο είχε κηρύξει “εμπάργκο”  στο πρόσφατο παρελθόν, πριν το άρει. Τα σχόλια που συνόδευσαν την εμφάνιση Τσίπρα είναι αρκετά και ποικίλλουν, ανάλογα με την οπτική που ο κάθε ένας βλέπει τα πράγματα, σε πολιτικό επίπεδο. Μεταξύ άλλων, την άποψή του για την παρουσία Τσίπρα στον ΣΚΑΪ, γνωστοποίησε με τον γνωστό χαρακτηριστικό του τρόπο και ο σκιτσογράφος, Αρκάς.

Με τον τρόπο που γνωρίζει καλύτερα από πολλούς, μέσω των σκίτσων του, ο Αρκάς, ανάρτησε στην επίσημη σελίδα του στο Facebook τη νέα δημιουργία του, που αφορά το γεγονός της χθεσινής ημέρας. Στο σκίτσο παρουσιάζεται ένας πολίτης, ο οποίος στέκεται ενώπιον της τηλεόρασής του και με το βλέμμα προς το… κοινό, αναφέρει τα εξής: “Είναι κουραστικό να προσπαθείς να καταλάβεις πότε λέει αλήθεια και πότε λέει ψέματα! Όταν όμως ξέρεις ότι λέει ψέματα τον παρακολουθείς άνετα!”.

Το εν λόγω σκίτσο συγκέντρωσε εκατοντάδες likes και σχόλια, με άλλους να συμφωνούν, “υπογράφοντας” την ατάκα του Αρκά και φυσικά, άλλους να διαφωνούν, εκφράζοντας τον αντίλογό τους, λίγες ημέρες πριν τη διεξαγωγή των βουλευτικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Ο Αρκάς και το “σκληρό” του σκίτσο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments