Πολιτική

Εκλογές 2019: Ο Αλέξης Τσίπρας “σπάει” το εμπάργκο – Εμφάνιση στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Τρίτης

Εκλογές 2019: Ο Αλέξης Τσίπρας “σπάει” το εμπάργκο – Εμφάνιση στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Τρίτης
Εκλογές 2019: Ο Αλέξης Τσίπρας ανακοίνωσε μέσω Twitter τηλεοπτική εμφάνιση στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Τρίτης.

Εκλογές 2019: Ο Αλέξης Τσίπρας έκανε την έκπληξη, μία εβδομάδα πριν από τις εθνικές εκλογές, ανακοινώνοντας μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter την τηλεοπτική του παρουσία στον ΣΚΑΪ το βράδυ της Τρίτης. Ο εν λόγω σταθμός είχε δεχθεί “εμπάργκο” από τον πρόεδρο και τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ στο πρόσφατο παρελθόν. Ωστόσο, τα δεδομένα άλλαξαν και σε δύο εικοσιτετράωρα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μιλήσει από τα στούντιο του φαληρικού σταθμού.

Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Τσίπρας δεν δίστασε να “επιτεθεί” στον Κυριάκο Μητσοτάκη, αναφορικά με το debate που δεν έγινε ποτέ. “Αν ο κ.Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό”, τόνισε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τσίπρας ανέφερε τα εξής μέσω Twitter: «Αποφάσισα τη Τρίτη το βράδυ να πάω στη τηλεόραση του ΣΚΑΙ. Να ακουστούν & εκεί τα επιχειρήματά μας. Αν ο κ.Μητσοτάκης αποφάσισε να δοξαστεί κρυπτόμενος, εμείς θα εξαντλήσουμε όλες τις δυνατότητες για να φτάσει η αλήθεια σε όλο τον λαό. Χωρίς κανένα φόβο, σε οποιοδήποτε περιβάλλον”.

O Αλέξης Τσίπρας και το κάλεσμα μέσω social media

“Δεν γεννήθηκα πολιτικός. Σε μία γειτονιά της Αθήνας μεγάλωσα. Εκεί έμαθα ότι μεγαλύτερη αξία έχουν οι άνθρωποι. Όχι οι αριθμοί”». Με αυτόν τον τρόπο άρχισε το νέο προεκλογικό βίντεο που έχει αναρτήσει στο facebook, ο πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας, κάλεσε τους πολίτες να συμμετάσχουν στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, τονίζοντας ότι εκείνη την ημέρα “αποφασίζουμε για τη ζωή μας”.

Συγκεκριμένα, στο βίντεο, αναφέρονται τα εξής: “Δεν γεννήθηκα πολιτικός. Σε μία γειτονιά της Αθήνας μεγάλωσα. Εκεί έμαθα ότι μεγαλύτερη αξία έχουν οι άνθρωποι. Όχι οι αριθμοί. Με αυτόν τον σκοπό διαδήλωσα, αγωνίστηκα, ασχολήθηκα με την πολιτική. Ως πρωθυπουργός, τους ανθρώπους νοιάζομαι πάνω απ’ όλα. Για μια Ελλάδα με ανθρωπιά και δικαιοσύνη. Στις 7 Ιουλίου να είσαι εκεί. Αποφασίζουμε για τη ζωή μας”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments