Πολιτική

Εκλογές 2019: Οι εμφανίσεις Τσίπρα και Μητσοτάκη πριν την μάχη της Κυριακής

Εκλογές 2019: Οι εμφανίσεις Τσίπρα και Μητσοτάκη πριν την μάχη της Κυριακής
Εκλογές 2019: Στον ALPHA απόψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην Πάτρα ο Αλέξης Τσίπρας.

Εκλογές 2019: Στην τελική ευθεία έχουν μπει τα επιτελεία της Νέας Δημοκρατίας και του ΣΥΡΙΖΑ μόλις πέντε ημέρες πριν από τις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου 2019. Μετά τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΙ το βράδυ της Τετάρτης, ο πρωθυπουργός θα μιλήσει απόψε στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στην Πάτρα, στις 20.30.

Υπενθυμίζουμε ότι ο πρωθυπουργός έχει επιλέξει να είναι υποψήφιος στον νομό Αχαΐας στις επικείμενες εκλογές. Μάλιστα αυτή θα είναι η πρώτη φορά που στον ίδιο νομό θα είναι υποψήφιοι τόσο ο ίδιος όσο και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης. Επίσης θα είναι υποψήφιος με το ΚΙΝΑΛ και ο πρώην πρωθυπουργός, Γιώργος Παπανδρέου.

Ο Αλέξης Τσίπρας, το βράδυ της Πέμπτης θα πραγματοποιήσει την κεντρική του ομιλία στις 20:30, στην προβλήτα Α’ στο Λιμάνι της Θεσσαλονίκης, εκεί όπου μίλησε και στις ευρωεκλογές. Στον ίδιο χώρο μίλησαν τόσο ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης όσο και η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά. Η αυλαία στις προεκλογικές ομιλίες του πρωθυπουργού θα πέσει το βράδυ της Παρασκευής με την ομιλία του στην Πλατεία Συντάγματος.

Στον Alpha απόψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης το βράδυ της Τετάρτης θα δώσει μία διαφορετική συνέντευξη υπό τη μορφή ντιμπέιτ. Συγκεκριμένα θα βρεθεί στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha όπου θα κληθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις 10 δημοσιογράφων. Συντονιστής της συζήτησης θα είναι ο Αντώνης Σρόιτερ. Ο πρόεδρος της ΝΔ θα απαντήσει για εθνικά θέματα, εξωτερικής πολιτικής, οικονομίας, προστασίας του πολίτη, δικαιοσύνης, εργασίας, παιδείας και υγείας.

Οι δημοσιογράφοι που θα συμμετάσχουν στο “ντιμπέιτ”

  • Χριστίνα Κράτση (τομέας Εξωτερικών)
  • Κώστας Σαρικάς (τομέας Εθνικής Άμυνας)
  • Βαγγέλης Δουράκης (τομέας Οικονομικών)
  • Μαρία Τσινκίδου (τομέας Εργασίας)
  • Ελένη Λαζάρου (τομέας Παιδείας)
  • Χάρις Μανουσάκη (τομέας Υγείας)
  • Ρεγγίνα Σπυράτου (τομέας Δικαιοσύνης)
  • Πέτρος Καρσιώτης (τομέας Ασφάλειας)
  • Χρύσανθος Κοσελόγλου (Πολιτικό).

Την Πέμπτη ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα πραγματοποιήσει την κεντρική προεκλογική του ομιλία, στις 20:00 στον πεζόδρομο Αποστόλου Παύλου στο Θησείο, ενώ το πρωί Παρασκευής θα πραγματοποιήσει περιοδεία στην Κεντρική Μακεδονία. Συγκεκριμένα θα βρεθεί σε Πέλλα, Ημαθία και Πιερία, ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας θα βρεθεί στη Θεσσαλονίκη χωρίς ωστόσο να μιλήσει στο εκλογικό του ακροατήριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments