Πολιτική

Θάνος Πλεύρης: “Γλέντι” στο Twitter με την επίσκεψή του στα Εξάρχεια – Η απάντησή του

Θάνος Πλεύρης: “Γλέντι” στο Twitter με την επίσκεψή του στα Εξάρχεια – Η απάντησή του
Θάνος Πλεύρης: Ο υποψήφιος της Νέας Δημοκρατίας ανέβασε βίντεο από τα Εξάρχεια και το Twitter πήρε «φωτιά». Τι απάντησε ο ίδιος.

Θάνος Πλεύρης: Το βίντεο του υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές 2019 έχει ήδη κάνει «πάταγο» στο διαδίκτυο. Ο Θάνος Πλεύρης επισκέφθηκε τα Εξάρχεια, όπου και μίλησε για την αστυνόμευση και το άβατο και το πρόγραμμα του κόμματους του επί τούτων. «Στις 8 Ιουλίου παραδίδουμε την πλατεία στους κατοίκους. Τελειώνει η ανομία, τελειώνουν τα άβατα. Με τη Νέα Δημοκρατία η πλατεία θα είναι ξανά μια κανονική πλατεία», ακούγεται να λέει στο βίντεο από την πλατεία Εξαρχείων ενόψει των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου». Στην ανάρτησή του στα social media, συνόδευσε το βίντεο από τα Εξάρχεια με το εξής μήνυμα: «Μια βόλτα στην πλατεία Εξαρχείων. Με τη Νέα Δημοκρατία τελειώνει το άβατο, τελειώνει η ανομία. Παραδίδουμε την πλατεία στους κατοίκους».

Αυτό που έκανε, όμως, ιδιαίτερη εντύπωση είναι το γεγονός ότι ο Θάνος Πλεύρης ψιθύριζε τα λόγια του, ενώ κοιτούσε συνεχώς γύρω του. Όπως είναι λογικό τα social media πήραν «φωτιά», με αρκετούς να σχολιάζουν τόσο τα όσα είπε όσο και τον τρόπο με τον οποίο τα έλεγε.

Θάνος Πλεύρης: Η απάντησή του για την επίσκεψη στα Εξάρχεια

Ο ίδιος ο Θάνος Πλεύρης απάντησε μέσω Twitter σε όσους τον επέκριναν για την παρουσία του στην περιοχή. Όπως τόνισε πήγε εκεί το πρωί και μιλούσε ψιθυριστά γιατί η περιοχή είναι ακόμα άβατο και θέλησε να συμβολίσει το τι πρέπει να αλλάξει στο μέλλον με την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.

«Για όσους λοιπόν αναφέρεστε ότι πήγα πρωινή ώρα στα Εξάρχεια και μιλούσα σιγά για να μη γίνω αντιληπτός, η απάντηση είναι προφανώς ΝΑΙ. Διότι τα Εξάρχεια είναι άβατο και προφανώς αν δεν ήταν, ο καθένας θα πήγαινε όποια ώρα ήθελε. Αυτός είναι ο συμβολισμός και αυτό πρέπει να αλλάξει», ανέφερε χαρακτηριστικά στο Twitter του ο Θάνος Πλεύρης.

Και ο Μπογδάνος στα Εξάρχεια λίγες ημέρες πριν από τον Θάνο Πλεύρη

Λίγες ημέρες από τον Θάνο Πλεύρη, στα Εξάρχεια είχε βρεθεί και ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος. Ο γνωστός δημοσιογράφος και υποψήφιος βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία διακρίνεται βραδινή ώρα έξω από το Α.Τ. Εξαρχείων, ενώ στην ανάρτησή του περιλαμβάνει και φωτογραφίες από τις άθλιες συνθήκες που επικρατούν εντός του τμήματος.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Χθες βράδυ (σ.σ την Τετάρτη) επισκέφθηκα το ΑΤ Εξαρχείων. Κατάσταση εγκατάλειψης και πολιορκίας. Όμως, άβατα και άσυλα ήρθε η ώρα να σπάσουν… Το πρώτο αποφασιστικό βήμα γίνεται στις 7 Ιουλίου. #Λευτεριά_στην_Α_Αθήνας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments