Αθλητισμός

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Κατέθεσε ελκυστική πρόταση ο Ολυμπιακός

Θανάσης Αντετοκούνμπο: Κατέθεσε ελκυστική πρόταση ο Ολυμπιακός
Θανάσης Αντετοκούνμπο: Ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει πρόταση στον διεθνή φόργουορντ, καλύπτοντας τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Θανάσης Αντετοκούνμπο: O 27χρονος φοργουορντ έχει μείνει ελεύθερος από τον Παναθηναϊκό και μπορεί να επιλέξει τον επόμενο σταθμό της καριέρα του. Οι Πράσινοι επιθυμούν να κρατήσουν τον Θανάση στο ρόστερ τους και του έχουν ήδη καταφέρει πρόταση, με αυξημένες αποδοχές σε σχέση με αυτές που είχε μέχρι φέτος. Όμως όπως όλα δείχνουν η πρόταση αυτή δεν τον ικανοποιεί.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της “Live Sport” η εξέλιξη αυτή δεν έχει αφήσει αδιάφορο τον Ολυμπιακό, στον οποίο υπάρχει κινητοποίηση. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι Πειραιώτες έχουν καταθέσει αρκετά ελκυστική πρόταση στον Θανάση Αντετοκούνμπο και φαίνεται να καλύπτουν τις οικονομικές απαιτήσεις του διεθνή φόργουορντ.

Βέβαια ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση, καθώς μπορεί να καταθέσει βελτιωμένη πρόταση στον Θανάση Αντετοκούνμπο.

Ολυμπιακός: Μπόγρης και Αγραβάνης μαθαίνουν για το μέλλον τους στην ομάδα

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει τον σχεδιασμό του για την ερχόμενη σεζόν και ήδη έχει προχωρήσει σε κάποιες κινήσεις, τόσο όσον αφορά την αποχώρηση παικτών, όσο και την μεταγραφική ενίσχυση του. Από τις 26 Ιουνίου ο Γιάνις Τίμα αποτελεί παρελθόν από τους «ερυθρόλευκους», πηγαίνοντας στη Χίμκι. Από την άλλη οι Κέβιν Πάντερ και Δημήτρης Κόνιαρης προστέθηκαν στο ρόστερ των Πειραιτών, αποτελώντας τις πρώτες κινήσεις ενίσχυσης για τη νέα σεζόν. Βέβαια, τα ανοικτά θέματα στο ρόστερ του Ολυμπιακού είναι ακόμα αρκετά, ενώ το γεγονός ότι θα αγωνιστεί στην Α2 μετά την απόφαση του ΑΣΕΑΔ, αποτελεί έναν ακόμη «πονοκέφαλο» στο σύλλογο.

Ένα από τα θέματα που πρέπει να διαχειριστεί ο Ολυμπιακός είναι το μέλλον τόσο του Γιώργου Μπόγρη όσο και του Δημήτρη Αγραβάνη. Οι δύο παίκτες έχουν οψιόν ανανέωσης του συμβολαίου τους, με τους «ερυθρόλευκους», σύμφωνα με όσα αναφέρει το «gazzetta.gr», να έχουν το δικαίωμα να ενημερώσουν τους δύο παίκτες για το αν θέλουν να διακόψουν τη συνεργασία μαζί τους μέχρι και τις 4 Ιουλίου. Αν δεν γίνει κάτι τέτοιο, τότε ενεργοποιείται αυτόματα ο δεύτερος χρόνος της συμφωνίας τους, με το εν λόγω Μέσο να αναφέρει πως μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια κουβέντα με τους δύο παίκτες.

Κάτι τέτοιο αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ημέρες, με τους δύο παίκτες να έχουν εκφράσει τη διάθεση τους να παραμείνουν στο ρόστερ της ομάδας, αλλά και να διαπραγματευτούν εκ νέου τις οικονομικές απολαβές τους. Πλέον στις τάξεις των Πειραιωτών αναμένουν την απόφαση του Ντέιβιντ Μπλατ για τους δύο παίκτες. Ο Αμερικανοϊσραηλινός τεχνικός θα κληθεί να αποφασίσει αν υπολογίζει και τους δύο παίκτες για τα μελλοντικά πλάνα του ή αν αμφότεροι θα αποτελέσουν παρελθόν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments