Αθλητισμός

Χρήστος Αλμπάνης: Κανένα θέμα αποχώρησή του από την ΑΕΚ

Χρήστος Αλμπάνης: Κανένα θέμα αποχώρησή του από την ΑΕΚ
Χρήστος Αλμπάνης: Η ΠΑΕ ΑΕΚ ξεκαθάρισε ότι ο 25χρονος ακραίος δεν αποχωρεί από την ομάδα.

Χρήστος ΑλμπάνηςΟ 25χρονος Έλληνας επιθετικός δεν ακολούθησε την ομάδα της ΑΕΚ στο Κιέλτσε της Πολωνίας, καθώς τραυματίστηκε στην πρώτη προπόνηση στα Σπάτα. Ο Χρήστος Αλμπάνης υποβλήθηκε σε κλινικό και απεικονιστικό έλεγχο, ο οποίος έδειξε οστικό οίδημα αριστερού γόνατος, συνέπεια της κάκωσης που είχε υποστεί. Έτσι τέθηκε νοκ αουτ από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ομάδας.

Ανάλογη ατυχία είχε ο Αλμπάνης και στο ξεκίνημα της περυσινής σεζόν, στην πρώτη του χρονιά στην ΑΕΚ, ωστόσο ο ίδιος ήδη έχει ξεκινήσει την αποθεραπεία του προκειμένου να καλύψει το χαμένο έδαφος και να τεθεί κανονικά στα πλάνα του Μιγκέλ Καρντόσο στην πορεία. Τα τελευταία 24ωρα, κυκλοφορούσαν δημοσιεύματα που ήθελαν την ΑΕΚ να θέλει να παραχωρήσει δανεικό τον 25χρονο.

Όμως η ΠΑΕ πολύ γρήγορα τελείωσε κάθε σενάριο παραχώρησης του, καθώς υπάρχει απόλυτη εμπιστοσύνη για την αξία και την ποιότητά του ποδοσφαιριστή και ο Μιγκελ Καρντόσο τον υπολογίζει κανονικά για το ρόστερ της νέα σεζόν.

Ούρος Τσόσιτς: Προς εξωτερικό ο Σέρβος

Την ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του ψάχνει ο Ούρος Τσόσιτς, ο οποίος έχει επικεντρωθεί στην αναζήτηση εκτός Ελλάδος. Ο Μιγκέλ Καρντόσο έχει ξεκαθαρίσει οτι δεν υπολογίζει τον Σέρβο στόπερ και στην ΑΕΚ πήραν την απόφαση να τον παραχωρήσουν δανεικό τη φετινή χρονιά. Τις τελευταίες ημέρες υπήρχε η φήμη πως η Λαμία ενδιαφέρεται για την απόκτησή του.

Όμως δεν φαίνεται να προχωράει μια τέτοια περίπτωση, καθώς ο Τσόσιτς έχει πολύ υψηλό συμβόλαιο για την επαρχιακή ομάδα, και ο ίδιος ο παίκτης θέλει να φύγει στο εξωτερικό. Συγκεκριμένα ο Σέρβος ψάχνεται για ομάδα από Ιταλία, Τουρκία και Σερβία, ωστόσο ακόμα δεν έχει καταφέρει να βρει αυτό που θέλει.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments