Πολιτισμός

Stranger Things: Όλα όσα πρέπει να θυμάστε πριν δείτε την τρίτη σεζόν

Stranger Things: Όλα όσα πρέπει να θυμάστε πριν δείτε την τρίτη σεζόν
Stranger Things: Η τρίτη σεζόν της γνωστής σειράς είναι διαθέσιμη στο Netflix και όσα πρέπει να θυμάστε από τις δυο προηγούμενες υπάρχουν στο παρακάτω κείμενο.

Stranger Things: Αγονία τέλος. Η αγαπημένη σειρά του Netflix επέστρεψε για τον τρίτο κύκλο της. Από σήμερα (4/7) τα νέα επεισόδια είναι διαθέσιμα στην γνωστή πλατφόρμα streaming. Επειδή από το τέλος κάθε κύκλου μεσολαβεί μεγάλο χρονικό διάστημα είναι λογικό να έχετε ξεχάσει κάποια πράγματα. Σε αυτό το κείμενο υπάρχουν όλα όσα πρέπει να θυμηθείτε πριν μπείτε στο Netflix και πατήσετε το play sto πρώτο επεισόδιο του τρίτου κύκλου.

Η τρίτη σεζόν διαδραματίζεται το 1985 με τους μικρούς πρωταγωνιστές να έχουν αλλάξει. Από το τρέιλερ φαίνεται ότι και οι ίδιοι έχουν καταλάβει αυτή την αλλαγή. “Δεν είμαστε πια παιδιά. Θέλω να πω, τι νομίζατε; Πως θα καθόμασταν όλη μέρα στο υπόγειο, παίζοντας παιχνίδια για την υπόλοιπη ζωή μας;” ακούγεται να λέει ο Μάικ σε ένα σημείο του τρέιλερ που είχε δει το φως της δημοσιότητας πριν από λίγους μήνες.

Τα ερωτήματα για το up side – down

Στο φινάλε της δεύτερης σεζόν του Stranger Things τα ερωτήματα που είχε το κοινό δεν ήταν πολλά, αλλά ταυτόχρονα ήταν σημαντικά. Μετά από μία μεγάλη μάχη με το Mind Flayer, η Eleven με τη βοήθεια του Χόπερ, της Τζόις και των υπολοίπων της παρέας χρησιμοποίησε την ικανότητά της στην τηλεκίνηση για να κλείσει με επιτυχία την πύλη που δημιούργησε το εργαστήριο Hawkinks που συνέδεε τη Γη με τον Πάνω- Κάτω κόσμο. Αυτό μας είχε αφήσει την εντύπωση ότι το τέρας βρίσκεται “κλειδωμένο” στην κάτω πλευρά. Ωστόσο μερικές στιγμές πριν το φινάλε βλέπουμε το κακό να είναι απλωμένο πάνω από το λύκειο της περιοχής. Μάλλον οι πρωταγωνιστές μας δεν ξεμπέρδεψαν τόσο εύκολα.

Έχει απαλλαχθεί ο οργανισμός του Γουίλ από το πλάσμα ;

Στην πρώτη σεζόν τη σειράς οι πρωταγωνιστές αναζητούσαν τον Γουίλ. Στη δεύτερη ο μικρός είχε επιστρέψει, αλλά δεν ήταν ο ίδιος μετά από όσα είχαν γίνει. Ο νεαρός πρωταγωνιστής έπεσε σε κάποιου είδους κώμα και ξύπνησε μόνο όταν έκλεισε οριστικά η πύλη.  Κατά την “κατάληψη” του πλάσματος στο σώμα του Γουίλ, μάθαμε ότι όταν κάποιος μεταφέρεται στον Πάνω-Κάτω κόσμο, μπορεί να μολυνθεί ψυχικά από το Mind Flayer και κατά συνέπεια να εκτελεί διαταγές του στη Γη. Θυμίζουμε πως  ο Γουίλ κατάφερε να επικοινωνεί με τους φίλους και την οικογένειά του χρησιμοποιώντας Κώδικα Μορς, ώστε να μην γίνονται αντιληπτά όσα λέει από το πλάσμα που τον διακατέχει.

Τι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο

Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι το σύμπαν του Stranger Things είναι πολύ μεγαλύτερο από το εργαστήριο Hawkins. Ενώ περάσαμε τον περισσότερο χρόνο της δεύτερης σεζόν στην Ιντιάνα, το ταξίδι της Eleven να γνωρίσει την υπερηρωίδα αδερφή της Καλι (γνωστή και ως Οκτώ) στο Πίτσμπουργ, απέδειξε ότι τα πειράματα του Εργαστηρίου Hawkings μπορεί να έχουν επιπτώσεις στην τοπική γειτονιά. Η ικανότητα της Κάλι να δημιουργεί παραισθήσεις σε άλλους, όπως φαίνεται σε μία σκηνή όπου έχει μπλεξίματα με την Αστυνομία, είναι άλλο ένα αποτέλεσμα των πειραμάτων του Γιατρού Μπρένερ. Λογικά μιλώντας, φαίνεται πολύ πιθανό να υπάρχουν τουλάχιστον εννέα ακόμα πρόσωπα με δικές του υπερδυνάμεις στον κόσμο του Stranger Things.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments