Ζώδια

Ταρώ της Αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια (4/7/19)

Ταρώ της Αγάπης: Οι ερωτικές προβλέψεις της ημέρας για όλα τα ζώδια (4/7/19)
Ταρώ της Αγάπης: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη (4/7/19).

Ταρώ της Αγάπης: Ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια, σήμερα Πέμπτη (4/7/19).

κριός (21 Μαρτίου – 19 Απριλίου)

  • κάρτα ταρώ : 2 των ράβδων

Η δημιουργικότητα είναι μια μορφή αρμονίας. Υπέροχα πράγματα θ’ αρχίσουν να σας συμβαίνουν, ξεκινώντας από σήμερα, καθώς φυτεύετε νέους σπόρους ανάπτυξης σε περιοχές του ενδιαφέροντος σας.Επικεντρωθείτε στη δημιουργία ενός σπιτιού που θα είστε υπερήφανοι να ζείτε σ’ αυτό και εργαστείτε σκληρά για να οργανώσετε τις δουλειές σας, έτσι ώστε να λειτουργούν άψογα.

ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου)

  • κάρτα ταρώ: ο βασιλιάς των κυπέλλων

Ακούστε την καρδιά σας. Η εξισορρόπηση της συναισθηματικής σας ενέργειας θα είναι υψίστης σημασίας σήμερα, καθώς δείχνετε πώς αισθάνεστε, με όλους τους επικοινωνιακούς τρόπους. Μπορεί να μην είστε πάντα οι πιο άνετοι στην εκδήλωση των ερωτικών σας συναισθημάτων, αλλά σήμερα βρίσκετε γλυκούς και δημιουργικούς τρόπους, για να το κάνετε.

δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου)

  • κάρτα ταρώ : βασιλιάς των πεντάκτινων

Το να αποσκοπείτε στην οικονομική εξασφάλιση δεν είναι κακό, επομένως ασχοληθείτε με τα οικονομικά. Μπορείτε να καταφέρετε να κάνετε μικρές συνεισφορές που δεν απαιτούν πολλά χρήματα, αλλά είναι δωρεές σε βάθος χρόνου. Η παρουσία σας είναι το τελειότερο δώρο, όλων.

καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)

  • κάρτα ταρώ : 4 των ξιφών

Να είσαστε ο εαυτός σας. Το να μάθετε να διαχειρίζεστε τη ζωή σας, είναι μια ευγενής επιδίωξη. Μιλήστε στη ζωή σας μέσα από τα «θέλω» και τις επιδιώξεις σας, ενεργώντας και διακηρύσσοντας το μέλλον, σαν να είναι ήδη εδώ.

λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου)

  • κάρτα ταρώ: ο ήλιος

Αφήστε το παρελθόν πίσω σας. Είναι μια μεγάλη μέρα, αλλά μην ξεχνάτε ότι για κάποιους, μπορεί να υπάρχουν κρυμμένοι αγώνες. Να είστε ενθουσιώδεις…. και ευαίσθητοι στις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι άλλοι, όταν βλέπετε τελικά το φως, στο τέλος της δικής σας σήραγγας.

παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου)

  • κάρτα ταρώ : η δύναμη

Οι φιλίες είναι ένας τόπος, όπου η αγάπη μπορεί να μεγαλώσει και ν’ ανθίσει. Έχετε την ευκαιρία να κάνετε το σωστό και να ενθαρρύνετε κάποιον να ξεπεράσει μια πρόκληση που αντιμετωπίζει, με την φιλική σας υποστήριξη.

ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου)

  • κάρτα ταρώ : ο τρελός

Δουλέψτε σκληρά. Παίξτε σκληρά. Προσπαθώντας να κάνετε ό, τι πρέπει να γίνει, μπορεί να σας οδηγήσει σε προσήλωση. Να είστε ανοιχτόμυαλοι και να παίρνετε πληροφορίες από όλες τις πηγές, ώστε να γνωρίζετε…. και τι κάνετε, αλλά και τι συμβαίνει γύρω σας και επηρεάζει τη ζωή σας.

σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου)

  • κάρτα ταρώ : 3 των ράβδων

Κάντε ένα ταξίδι σύντομα. Το να μάθετε καινούργια πράγματα, είναι αυτό που σας κρατάει νεανικούς και γεμάτους ζωντάνια. Μπορεί να διαπιστώσετε ότι η ανακάλυψη νέων πόρων, είναι σήμερα ένα μεγάλο πλεονέκτημα για σας.

τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου)

  • κάρτα ταρώ : ιππότης των κυπέλλων

Πολλαπλασιάστε την επιρροή σας, ανταλλάσσοντας έντονες απόψεις, με ένα άλλο άτομο. Η συναισθηματική σας ενέργεια σας βοηθά να αισθανθείτε τις ανάγκες των άλλων και σας δίνει τη δυνατότητα να συνεργαστείτε με σπουδαίο τρόπο. Μπορεί να λάβετε ένα δώρο αγάπης και υποστήριξης, που θα περιλαμβάνει επίσης βοήθεια σε μια περιοχή της ζωής σας, που είναι απαραίτητη.

αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

  • κάρτα ταρώ : οι εραστές

Η αγάπη είναι εδώ. Η απομάκρυνση του παρελθόντος μπορεί να προκαλέσει μια σύγκρουση στο παρόν. Μπορεί να φοβάστε πως αν αφήσετε κάποιον από την επίβλεψή σας, θα του δοθεί η ευκαιρία, να επαναλάβει ένα τρομερό λάθος. Η συγχώρεση είναι περισσότερο για εσάς, παρά γι’ αυτόν! Γι’ αυτό παρατήστε τα….. κι αφήστε τα πράγματα, στο χέρι του Θεού.

υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου)

  • κάρτα ταρώ : ο πύργος

Απελευθερωθείτε από το άγχος και προσπαθήστε να είσαστε παραγωγικοί. Στην εργασία, μπορεί να δημιουργηθεί ένα πρόβλημα, λόγω σύγκρουσης προσωπικοτήτων. Θα μπορέσετε όμως να καταλάβετε τους άλλους, ώστε να μπορέσετε να προσαρμόσετε τις σχέσεις σας, για το μέλλον.

ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου)

  • κάρτα ταρώ: 9 των ράβδων

Να περνάτε πάντα καλά. Υπάρχει χαρά, όταν ολοκληρώνετε ένα έργο…. και όταν ένα νέο βρίσκεται στα σκαριά. Μια επαγγελματική προοπτική, σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα από εξιδεικευμένη εργασία ή από νέους πόρους… κι αυτό αποκαλύπτει πού υπάρχουν ευκαιρίες για νέες επιχειρήσεις

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments