Ζώδια

Ζώδια προβλέψεις: Τα ταρώ του έρωτα για τη Δευτέρα (1/7/19)

Ζώδια προβλέψεις: Τα ταρώ του έρωτα για τη Δευτέρα (1/7/19)
Ζώδια προβλέψεις: Τι αναφέρουν οι ερωτικές προβλέψεις ταρώ για σήμερα, Δευτέρα.

Ζώδια προβλέψεις: Τα μηνύματα για τους δώδεκα εκπροσώπους, όσον αφορά τα ερωτικά τους για σήμερα, Δευτέρα 1/7/19.

  • Κριός κάρτα ταρώ: άσος των πεντάκτινων.

Είστε πολύ επικεντρωμένοι στα επαγγελματικά σας αυτές τις μέρες με αποτέλεσμα να μη μπορείτε να δείτε τί συμβαίνει στην ερωτική σας ζωή. Ίσως χρειαστεί να χαλαρώσετε και να δώσετε λίγη προσοχή …. όπως αποκαλύπτει ο άσος των πεντάκτινων! Γιατί κάτι σπουδαίο βρίσκεται σε εξέλιξη και θα μπορέσετε να δημιουργήσετε μια σχέση που θα έχει μεγάλη διάρκεια.

  • Ταύρος (20 Απριλίου – 20 Μαΐου) κάρτα ταρώ: ο ήλιος

Ο Κρόνος μπορεί να σας βοηθήσει να νιώσετε ασφαλείς και πρόθυμοι να κάνετε πράγματα που ίσως δεν είχατε κάνει στο παρελθόν. Μπορεί να αφήσετε τον εαυτό σας να χαρεί και ν’ απολαύσει τις μικροχαρές της ζωής. Αγκαλιάστε τη διασκέδαση που συνοδεύεται σήμερα, με συναισθηματική ασφάλεια.

  • Δίδυμοι (21 Μαΐου – 20 Ιουνίου) κάρτα ταρώ: άσος των κυπέλλων

Θα είστε γεμάτοι συναισθήματα σήμερα, και θα νιώσετε μεγάλη φιλανθρωπία ώστε ν’ αποφασίσετε να μοιραστείτε ό,τι έχετε με τους άλλους. Το κύπελλο της αγάπης σας, γεμίζει εύκολα σήμερα και η καρδιά σας προσδοκά τις ανέσεις του σπιτιού σας.

  • Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου) κάρτα ταρώ: βασιλιάς των ράβδων

Υπάρχει χαρά στο ταξίδι… και το μυαλό σας μπορεί να είναι ανοιχτό σε νέες εμπειρίες και πρόθυμο να δοκιμάσει πράγματα που δεν είχατε κάνει πριν. Μπορεί να βρεθείτε πρόθυμοι να συμβιβαστείτε ή να κάνετε θυσίες για τον έρωτα, που υποστηρίζουν μια μακροπρόθεσμη αλλαγή, που θα έχει διαρκές δυναμικό για τη σχέση σας.

  • Λέων (23 Ιουλίου – 22 Αυγούστου) κάρτα ταρώ: 3 των ξιφών

Μερικές φορές χρειάζεστε την υποστήριξη ενός άλλου ατόμου για να ολοκληρώσετε αυτό που θέλετε να κάνετε. Μπορεί να είστε σε ένα ταξίδι αναψυχής αυτή τη στιγμή, και αν δεν είστε σε σχέση αυτό το διάστημα, το ότι κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας, είναι πολύ όμορφο! Με την κάρτα ταρώ 3 των ξιφών, ένα άλλο πρόσωπο μπορεί να επηρεάσει τη σχέση σας…. με ή χωρίς την ευλογία σας.

  • Παρθένος (23 Αυγούστου – 22 Σεπτεμβρίου) κάρτα ταρώ: 8 των ράβδων

Βρίσκεστε σε μια θετική θέση για την ερωτική σας ζωή και για την οικοδόμηση της αυτοπεποίθησής σας, ώστε να νιώθετε άνετα για να ξαναδοκιμάσετε. Μπορεί να είστε σε θέση να ξεκινήσετε μια νέα σχέση ή να βγείτε έξω με τον σύντροφό σας.

  • Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου – 22 Οκτωβρίου) κάρτα ταρώ: βασίλισσα των ξιφών

Η καρδιά σας μπορεί να είναι ανοιχτή στον έρωτα…. αλλά υπάρχει η μάχη του μυαλού σας, που σας λέει να είστε εγκρατείς. Σκεφτείτε και επεξεργαστείτε τους φόβους σας, για να νιώσετε σίγουροι για τις επιλογές σας.

  • Σκορπιός (23 Οκτωβρίου – 21 Νοεμβρίου) κάρτα ταρώ: το άρμα

Μια σύγκρουση με τον εραστή σας αξίζει να επεξεργαστεί, για να βελτιώσετε σήμερα την ερωτική σας σχέση. Μπορεί να αισθάνεστε, ότι είναι απαραίτητο να συζητήσετε με το ταίρι σας, για ένα θέμα που σας προβληματίζει πάρα πολύ.

  • Τοξότης (22 Νοεμβρίου – 21 Δεκεμβρίου) κάρτα ταρώ: 6 των πεντάκτινων

Αγοράστε κάτι που αγαπάτε πραγματικά σήμερα και ας είναι προσωπικό…. έτσι ώστε να μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ή να το φορέσετε.

Μερικές φορές το σωστό στοιχείο, μπορεί να ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σας και να σας δώσει την ενθάρρυνση που χρειάζεστε, για να βρεθείτε εκεί έξω και να αναζητήσετε μια σχέση- αν είσαστε ελεύθεροι.

  • Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου) κάρτα ταρώ: 5 των ράβδων

Το μυαλό και η καρδιά σας συνεργάζονται έντονα μεταξύ τους, για να δημιουργήσουν εμπιστοσύνη στη σχέση σας, σήμερα. Θα μπορέσουν επίσης να εισαγάγουν καινούργιες ιδέες για διακοπές ή για μια περιπέτεια, με το σύντροφό σας.

  • Υδροχόος (20 Ιανουαρίου – 18 Φεβρουαρίου) κάρτα ταρώ: ο τρελός

Σήμερα, η ιστορία σας, έρχεται να σας υπενθυμίσει πόσο μακριά έχετε έρθει! Ακόμα κι αν αισθάνεστε ότι έχετε πολύ δρόμο ακόμα μπροστά σας!

  • Ιχθύες (19 Φεβρουαρίου – 20 Μαρτίου) κάρτα ταρώ: 8 των ράβδων

Μια φιλία ολοκληρώνει τον κύκλο της και προσπαθείτε να σκεφτείτε σε ποια θέση να τη βάλετε στη ζωή σας. Μπορεί να αισθάνεστε σαν να υπάρχει μια ευκαιρία για να αναπτυχθεί… αλλά με έναν τρόπο που δεν είχατε προβλέψει πριν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments