Άποψη

Ποιες είναι οι τελευταίες κινήσεις Τσίπρα – Μητσοτάκη πριν ανοίξουν οι κάλπες

Ποιες είναι οι τελευταίες κινήσεις Τσίπρα – Μητσοτάκη πριν ανοίξουν οι κάλπες
Η Άννα Καραβοκύρη γράφει στο blog της στο pagenews.gr για τις τελευταίες κινήσεις των δύο πολιτικών αρχηγών πριν από την κάλπη.

Τσίπρας – Μητσοτάκης: Σήμερα τα μεσάνυχτα με βάση τον εκλογικό νόμο, ολοκληρώνεται η προεκλογική περίοδος και μπαίνουμε στην τελική ευθεία για την μεγάλη εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής.

Ο Αλέξης Τσίπρας επιχειρεί να κλείσει την αυλαία της προεκλογικής του εκστρατείας με ανοικτή ομιλία στο Σύνταγμα. Από εκεί θα επιχειρήσει να τονώσει το ηθικό των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνοντας το σύνθημα πως το αποτέλεσμα μπορεί να “γυρίσει” υπερ τους το βράδυ της Κυριακής. Ουσιαστικά, θα επιχειρήσει για άλλη μια φορά να διαψεύσει τις δημοσκοπήσεις που δείχνουν ισχυρό προβάδισμα στη ΝΔ.

Από την άλλη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με μια συμβολική κίνηση επιλέγει να κλείσει την προεκλογική του περίοδο από την Μακεδονία. Την τελευταία ημέρα της προεκλογικής περιόδου ο αρχηγός της ΝΔ επέλεξε να περιοδεύσει στην Πιερία, την Ημαθία και την Πέλλα δηλώνοντας πως την επομένη των εκλογών θα δώσει αγώνα για την πραγματική Μακεδονία ανατρέποντας την Συμφωνία των Πρεσπών.

Ωστόσο, αύριο και οι δύο πολιτικοί αρχηγοί, Τσίπρας – Μητσοτάκης θα τηρήσουν το “έθιμο” που τους θέλει να γευματίζουν νωρίς το μεσημέρι μαζί με τους διαπιστευμένους πολιτικούς συντάκτες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments