Αθλητισμός

Γιώργος Τζαβέλλας: Σε ρόλο μάνατζερ ο διεθνής μπακ

Γιώργος Τζαβέλλας: Σε ρόλο μάνατζερ ο διεθνής μπακ
Γιώργος Τζαβέλλας: Ο διεθνής μπακ θα μπορούσε να είναι ήδη και μάνατζερ ποδοσφαιριστών.

Γιώργος Τζαβέλλας: Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής μπορεί να έχει ακόμα αρκετά χρόνια μπροστά του πριν κρεμάσει τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια. Ωστόσο αν αποφασίσει να μείνει στο χώρο του ποδοσφαίρου και μετά το τέλος της καριέρας του υπάρχει σίγουρα μια θέση που του ταιριάζει. Αυτή δεν είναι στην άκρη του πάγκου. Όπως έχει δείξει ο Γιώργος Τζεβέλας δείχνει μια έφεση στην εκπροσώπηση ποδοσφαιριστών. Τουλάχιστον αυτό δείχνουν οι πρόσφατες κινήσεις του.

Σύμφωνα με το Sportime ο πρώην μπακ του ΠΑΟΚ έπαιξε καταλυτικό ρόλο στην μεταγραφή του Τάσου Μπακασέτα στην Αλάνιασπορ. Οι δυο παίκτες έχουν άριστες σχέσεις και τους συνδέει φιλία πολλών ετών.  Μάλιστα ο ίδιο είχε τονίσει πως μιλούσε συνέχεια με τον Τζαβέλλα, προκειμένου να είναι σίγουρος για την επιλογή του. «Ένας από τους καλύτερους φίλους μου, ο Τζαβέλλας, παίζει εδώ για 2,5 χρόνια και του μιλούσα κάθε μέρα, οπότε ξέρω καλά το πρωτάθλημα και την ομάδα επίσης, ενώ έχω παρακολουθήσει μερικά παιχνίδια της προηγούμενης σεζόν. Οπότε, διάλεξα να έρθω εδώ. Οι συνθήκες είναι πολύ καλές εδώ», ήταν τα λόγια του.

Γιώργος Τζαβέλλας: Έκανε το…κονέ και στην μεταγραφή του Σιώπη

Φυσικά πρόσφατα έδειξε να έχει ανάμειξη και με την υπόθεση του Μανώλη Σιώπη, που έκανε το ίδιο δρομολόγιο, ωστόσο αυτός από τον Άρη.Αυτές όμως δεν είναι οι μόνες φορές που ο Έλληνας διεθνής αμυντικός, έχει βάλει το χεράκι του για κάτι μεταγραφικό. Η πιάτσα έχει βουίξει και για τον καταλυτικό ρόλο που φέρεται ότι είχε και στην υπογραφή του Μάριου Σιαμπάνη, όταν εκείνος είχε αποφασίσει να συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ.

Ο πρώην παίκτης του Άρη στις δηλώσεις του κατά την παρουσίαση του είχε αποκαλύψει ότι συμβουλεύτηκε τον Γιώργο Τζαβέλλα πριν πάρει μεταγραφή στην Τουρκική ομάδα. “Πρώτα απ’ όλα θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο μας, που έκανε μεγάλη προσπάθεια για την πραγματοποίηση της μεταγραφής μου. Θα παίξω ποδόσφαιρο για πρώτη φορά στο εξωτερικό.

Είναι σημαντικό για εμένα και την καριέρα μου. Θέλω να διατηρήσω τη θέση μου στην Εθνική ομάδα. Έχω έρθει εδώ και με υποδέχθηκαν θερμά, με βοήθησαν. Παρακολουθούσα τους αγώνες και το πρωτάθλημα, γιατί παίζουν και κάποιοι φίλοι μου εδώ. Έχω ανταλλάξει απόψεις με τον Τζαβέλλα για τον σύλλογο. Οι φίλαθλοι μας δεν πρέπει να μας αφήνουν μόνους και πρέπει να μας στηρίζουν σε όλα τα γήπεδα”, ήταν τα λόγια του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments