Αθλητισμός

Τάσος Μπακασέτας: Στην Τουρκία για να υπογράψει στην Αλάνιασπορ

Τάσος Μπακασέτας: Στην Τουρκία για να υπογράψει στην Αλάνιασπορ
Μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην Τουρκία και την Αλάνιασπορ είναι ο Τάσος Μπακασέτας, που αποχαιρετά την ΑΕΚ.

Μπορεί ο Τάσος Μπακασέτας να ανανέωσε το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ πριν από πέντε μήνες, ωστόσο φαίνεται ότι το μέλλον του δεν είναι στην «Ένωση», καθώς στα γραφεία της ομάδας έχει φτάσει επίσημη προσφορά από την Τουρκία και συγκεκριμένα την Αλάνιασπορ, όπως μετέδωσε ο ΣΠΟΡ FM 94,6.

Το ύψος της προσφοράς δεν έχει γίνει γνωστοποιηθεί, αλλά υπολογίζεται ότι είναι κάτω από 1 εκατ. ευρώ, ενώ στον ίδιο τον παίκτη, που έχει ήδη συμφωνήσει, έχει προταθεί συμβόλαιο με αποδοχές 100.000 ευρώ ετησίως πάνω από το τρέχον με την ΑΕΚ.

Μεγάλο ρόλο στην απόφαση του ποδοσφαιριστή να πει το «ναι» στους Τούρκους, παρά το γεγονός ότι η Αλάνιασπορ δεν είναι στην ελίτ του τουρκικού πρωταθλήματος (τερμάτισε 9η τη σεζόν που ολοκληρώθηκε), έπαιξε το γεγονός ότι ο νέος προπονητής, Μιγκέλ Καρντόσο δεν φαίνεται να τον υπολογίζει ως μία βασική λύση στα πλάνα του για την ερχόμενη σεζόν.

Μάλιστα, ο ΣΠΟΡ FM 94,6, μετέδωσε ότι ο Έλληνας άσος είναι ήδη στην Τουρκία για να διαπραγματευτεί τις λεπτομέρειες της μεταγραφής του και να υπογράψει συμβόλαιο με την τουρκική ομάδα. Εκτιμάται ότι από την στιγμή που ο παίκτης έχει μεταβεί και στη γειτονική χώρα η μεταγραφή θα κλείσει ακόμη και μέσα στην ημέρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments