Αθλητισμός

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο έμπειρος φορ

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Πλησιάζει στον Ολυμπιακό ο έμπειρος φορ
Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Σε καλό δρόμο βρίσκεται η απόκτηση του έμπειρου επιθετικού από το Ολυμπιακό.

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Ο Ολυμπιακός θέλει να κλείσει ένα σημαντικό ζήτημα που έχει για το ρόστερ του. Αυτό δεν είναι άλλο από την απόκτηση ενός βασικού σέντερ φορ. Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ξεκαθαρίσει ότι θέλει στην ομάδα του ένα σέντερ φορ που να μπορεί να τελειώσει εύκολα τις φάσεις. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι την περσινή σεζόν οι Πειραιώτες έφτιαχναν αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν υπήρχε ο κατάλληλος παίκτης για να τελειώσει τις φάσεις.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα οι “ερυθρόλευκοι” ασχολήθηκαν με την περίπτωση του Μάρκους Μπεργκ. Παρά την οικονομική υπέρβαση που ήταν διατεθειμένος να κάνει ο Ολυμπιακός, ο Σουηδός σέντερ φορ δεν ψήθηκε στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα. Αυτό οδήγησε την ομάδα του Πειραιά να εξετάσεις άλλες περιπτώσεις. Μια από αυτές ήταν ο Φερνάντο Γιορέντε, αλλά ένας παίκτης τέτοιας ποιότητας δύσκολα θα έρθει στην SuperLeague.

Γιουσέφ Ελ Αραμπί: Ο εκλεκτός για την γραμμή κρούσης

Αφού εξετάστηκαν πολλοί ποδοσφαιριστές, οι “ερυθρόλευκοι” φέρονται να έχουν καταλήξει στον Γιουσούφ Ελ Αραμπί. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, αλλά το κλίμα είναι καλό και υπάρχει αισιοδοξία για την θετική έκβαση της υπόθεσης. Ο 32χρονος είναι ένας επιθετικός με μεγάλη εμπειρία και παρουσία τεσσάρων ετών στην Ισπανία με την φανέλα της Γρανάδα. Αξίζει να σημειωθεί ότι το όνομα του Μαροκινού έχει απασχολήσει και παλιότερα τον Ολυμπιακό.

Με την ομάδα της Ανδαλουσίας αγωνίστηκε σε 130 παιχνίδια και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα 43 φορές, ενώ έδωσε και 7 ασίστ στους συμπαίκτες του. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στο Κατάρ με τη φανέλα της Αλ Ντουχάιλ. Μάλιστα, είχε μία άκρως παραγωγική σεζόν. Συγκεκριμένα σε 28 εμφανίσεις σκόραρε 30 φόρες. Βέβαια ακόμα και αν ο Ελ Αραμπί έρθει στον Ολυμπιακό, δεν θα είναι ο μόνος επιθετικός στο λιμάνι εξετάζουν και την περίπτωση του Γιοχάν Μπολί, ενός εκ των ανερχόμενων «αστεριών» του βελγικού ποδοσφαίρου, που σε 36 ματς με την φανέλα της Σεντ Τρούιντεν στο περασμένο βελγικό πρωτάθλημα, είχε 14 γκολ και 5 ασίστ. Ο ίδιος κοστίζει γύρω στα 3 εκατ. ευρώ και αρκετές είναι οι ομάδες, που δείχνουν ενδιαφέρον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments