Αθλητισμός

Γκιγέρμε: Είπε “όχι” σε μεγάλη πρόταση ο Ολυμπιακός

Γκιγέρμε: Είπε “όχι” σε μεγάλη πρόταση ο Ολυμπιακός
Γκιγέρμε: Ο Ολυμπιακός φέρεται να αρνήθηκε μεγάλη πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Γκιγέρμε: Κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού ο Ολυμπιακός πίεσε για την απόκτηση του Βραζιλιάνου χαφ. Ο 27χρονος μέσος με μεγάλη καριέρα σε Ιταλία και Ισπανία αποτέλεσε μια από τις καλύτερες κινήσεις που έκανε η ομάδα του Πειραιά. Οι καλές του εμφανίσεις έχουν και το καλό βιογραφικό του, έχουν κάνει τον Γκιγέρμε να είναι στη λίστα αρκετών ομάδων. Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε ένα σενάριο που ήθελε την Σάντος να εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του.

Ο έμπειρος χαφ φαίνεται πως έχει πέραση και σε ομάδες που αγωνίζονται στην Σαουδική Αραβία. Σύμφωνα με δημοσιεύματα μια ομάδα, που το όνομα της δεν έχει γίνει γνωστό, πρόσφερε στον Ολυμπιακό 8 εκατομμύρια ευρώ για την παραχώρηση του Γκιγέρμε. Παρά το γεγονός πως τα χρήματα είναι αρκετά, οι “ερυθρόλευκοι” απάντησαν αρνητικά. Βέβαια τα πράγματα θα είναι διαφορετικά αν οι Άραβες επανέλθουν με μεγαλύτερη προσφορά.

Συνεχίζει το σαφάρι για επιθετικό ο Ολυμπιακός

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός φουλάρει για να κλείσει το θέμα του βασικού σέντερ φορ. Το όνομα του Γιουσέφ Ελ Αραμπί “παίζει” έντονα τις τελευταίες ώρες. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ακόμα δεν υπάρχει οριστική συμφωνία, αλλά το κλίμα είναι καλό και υπάρχει αισιοδοξία για την θετική έκβαση της υπόθεσης. Ο 32χρονος είναι ένας επιθετικός με μεγάλη εμπειρία και παρουσία τεσσάρων ετών στην Ισπανία με την φανέλα της Γρανάδα.

Παράλληλα, δημοσιεύματα αναφέρουν ότι και το όνομα του Κώστα Μήτρογλου υπάρχει στη λίστα του Πέδρο Μαρτίνς. Σύμφωνα με το Sportime από τη στιγμή που ο χρόνος πιέζει για την απόκτηση επιθετικού, φέρεται να εξετάζεται και η περίπτωση του 31χρονου άσου, ο οποίος αγωνίστηκε δανεικός πέρυσι στη Γαλατάσαραϊ από τη Μαρσέιγ.

Άλλο ένα όνομα που εξετάζει ο Ολυμπιακός είναι αυτό του Γιοχάν Μπολί, ενός εκ των ανερχόμενων «αστεριών» του βελγικού ποδοσφαίρου, που σε 36 ματς με την φανέλα της Σεντ Τρούιντεν στο περασμένο βελγικό πρωτάθλημα, είχε 14 γκολ και 5 ασίστ. Ο ίδιος κοστίζει γύρω στα 3 εκατ. ευρώ και αρκετές είναι οι ομάδες, που δείχνουν ενδιαφέρον.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments