Αθλητισμός

Ντανιέλε Βέρντε: Τον περιμένει η ΑΕΚ, αλλά ψάχνει και αλλού

Ντανιέλε Βέρντε: Τον περιμένει η ΑΕΚ, αλλά ψάχνει και αλλού
Ντανιέλε Βέρντε: Στην ΑΕΚ είναι θα περιμένουν λίγο ακόμα τον Ιταλό εξτρέμ, αλλά εξετάζουν και άλλες λύσεις.

Ντανιέλε Βέρντε: Τον τελευταίο καιρό η ΑΕΚ έχει μπει σε στάση αναμονής στα μεταγραφικά της. Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν ξεχωρίσει τους στόχους τους για τα άκρα της την κορυφή της επίθεσης. Ο Ντανιέλε Βέρντε της Ρόμα αποτελεί τον μεγάλο στόχο της ομάδας στη θέση του εξτρέμ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η “Ένωση” έχει συμφωνήσει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, ενώ υπάρχει συμφωνία και στο οικονομικό. Ωστόσο το θέμα έχει παραμείνει κολλημένο τις τελευταίες μέρες.

Η μη ύπαρξη εξελίξεων στην υπόθεση υπάρχει εξαιτίας της στάσης που έχει κρατήσει η Ρόμα. Η Ιταλική ομάδα φέρεται να αξιώνει ένα ποσό που φτάνει τα δυο εκατομμύρια ευρώ. Αυτό το πόσο είναι μεγάλο για έναν παίκτη που δεν υπολογίζεται και σε λίγους μήνες θα είναι ελεύθερος να υπογράψει σε άλλη ομάδα σαν ελεύθερος. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η ΑΕΚ μπορεί να δώσει τα μισά χρήματα για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή. Οι Ρόμα και οι άνθρωποι της είχαν φόρτο εργασίας τις τελευταίες μέρες και όλα θα ξεκαθαρίσουν άμεσα.

Ντανιέλε Βέρντε: Τον θέλει, αλλά κοιτάζει και Ισπανία η ΑΕΚ

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ θα κάνουν λίγες μέρες ακόμα υπομονή, αλλά δεν έχουν σκοπό να αφήσουν να χαθεί άλλος χρόνος. Το θέμα αναμένεται να κλείσει θετικά ή αρνητικά μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Σε περίπτωση που η κατάληξη δεν είναι θετική για την Ελληνική ομάδα, τότε θα στραφούν σε άλλες λύσεις που έχουν ήδη ξεχωρίσει.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι πως τα μάτια των ανθρώπων του «Δικεφάλου» έχουν στραφεί και σε άλλες περιπτώσεις, με επίκεντρο στην Ισπανία. Εκεί, μάλιστα, έχουν βρεθεί ήδη δύο περιπτώσεις παικτών, που αρέσουν στον Μιγκέλ Καρντόσο και δεν αποκλείεται να προχωρήσουν, εφόσον δεν έρθει στην χώρα μας ο Βέρντε.

Το άλλο ανοιχτό ζήτημα είναι αυτό του σέντερ φορ. Πριν λίγες μέρες έγινε γνωστό το ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον Νέλσον Ολιβέιρα. Ο Πορτογάλος στράικερ είναι ο εκλεκτός του Μιγκέλ Καρντόσο για την κορυφή της επίθεσης. Οι επαφές των δυο πλευρών κορυφώθηκαν τις τελευταίες μέρες και ο 27χρονος έχει απαντήσει θετικά στην ΑΕΚ. Ωστόσο ζήτησε μια μικρή διορία προκειμένου να κάνει μια τελευταία προσπάθεια να βρει αντίστοιχη πρόταση σε ομάδα από κορυφαίο πρωτάθλημα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments