Αθλητισμός

Τζέρεμι Έβανς: Παίζει στο veterans camp – Δεν περιμένει ο Ολυμπιακός

Τζέρεμι Έβανς: Παίζει στο veterans camp – Δεν περιμένει ο Ολυμπιακός
Τζέρεμι Έβανς: Ο Αμερικανός φόργουορντ αποφάσισε να περιμένει το NBA μέχρι τον Σεπτέμβριο.

Τζέρεμι Έβανς: Μπορεί ο Ντέιβιντ Μπλατ να ήθελε πολύ τον Αμερικανό φόργουορντ για τη θέση «4» στο ρόστερ του Ολυμπιακού, αλλά από ότι φαίνεται η περίπτωσή του απομακρύνεται αρκετά. Και ο λόγος δεν είναι ότι εμφανίστηκε κάποια ομάδα, η οποία «κλέβει» τον Τζέρεμι Έβανς. Ο Αμερικανός εξάλλου είχε συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες.

Ο λόγος είναι πως ο Τζέρεμι Έβανς θέλει να εξαντλήσει την πιθανότητα να αγωνιστεί τη νέα χρονιά στο NBA. Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, ο 32άχρονος φόργουορντ έχει αποφασίσει να συμμετέχει στο veterans camp του ΝΒΑ, το οποίο διεξάγεται το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτεμβρίου. Σε αυτή τη διαδικασία αγωνίζονται παίκτες οι οποίοι ψάχνουν ένα τελευταίο συμβόλαιο στη Λίγκα.

Λίγο πριν τα τελευταία κοψίματα των ομάδων του NBA δημιουργούνται κάποιες ανάγκες που τις καλύπτουν μέσω τους vet camp και αυτό θέλει να εκμεταλλευτεί ο Έβανς. Όπως είναι λογικό ο Ολυμπιακός και ο Ντέιβιντ Μπλατ δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να περιμένουν τον Αμερικανό. Ήδη έχουν στραφεί σε άλλες περιπτώσεις από «4αρια» που έχουν στη λίστα.

Αν ο Έβανς τελικά αλλάξει γνώμη και ο Ολυμπιακός δεν έχει αποκτήσει μέχρι τότε άλλον παίκτη, τότε ίσως οι Ερυθρόλευκοι ασχοληθούν ξανά με την περίπτωσή του.

Ολυμπιακός: «Τέλος» και ο ΛεΝτέι

Μία ημέρα μετά τον Γιώργο Μπόγρη, ο Ολυμπιακός αποδέσμευσε και τον Ζακ ΛεΝτέι, με την «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ να ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Μετά την συνάντηση του Ντέιβιντ Μπλατ με τους προέδρους της ομάδας την Πέμπτη, αποφασίστηκε να μην συνεχιστεί η συνεργασία μαζί του.

Ο ΛεΝτέι είχε οψιόν στο συμβόλαιο του, με τον Ολυμπιακό να έχει το δικαίωμα μέχρι και τις 5 Ιουλίου να πληρώσει ένα μικρό ποσό και να το σπάσει. Κάτι που έγινε, με τους Πειραιώτες να τον αφήνουν ελεύθερο για να συνεχίσει σε άλλη ομάδα την καριέρα του.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού για την αποδέσμευση του ΛεΝτέι: «Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον Ζακ ΛεΝτέι και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments