Πολιτική

“Χαμός” στο twitter με τα χαχανητά του Τσίπρα στον Σρόιτερ

“Χαμός” στο twitter με τα χαχανητά του Τσίπρα στον Σρόιτερ
«Φωτιά» πήρε το Twitter με κάποια από τα λόγια του Αλέξη Τσίπρα στη συνέντευξη του στον Αντώνη Σρόιτερ.

Ποικίλα σχόλια έχει προκαλέσει η εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα στην εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ, με το σημείο στο οποίο αναφέρεται στην πρώτη του μέρα στο Μέγαρο Μαξίμου το 2015 να έχει συγκεντρώσει το περισσότερο ενδιαφέρον. Ο πρωθυπουργός μίλησε για το πρώτο τηλεφώνημα που δέχθηκε, μέσω του οποίου ενημερώθηκε για το θάνατο δύο σμηναγών. Συγκεκριμένα, αποκάλυψε πως το πρώτο τηλέφωνο που δέχθηκε ήταν από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ, που του ανακοίνωσε την πτώση ενός F-16 στην Ισπανία, που κόστισε τη ζωή στους σμηναγούς Παναγιώτη Λάσκαρη και Αθανάσιο Ζάγκα.

Αυτό που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον στα social media είναι το γεγονός πως ο κ. Τσίπρας, παρά το γεγονός ότι αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό με δύο νεκρούς, έβαλε τα γέλια γιατί δεν ήξερε που ήταν το τριψήφιο, ενώ σχολιάζοντας το γεγονός κατέληξε να λέει ξανά γελώντας: «Ωραίο ποδαρικό κάναμε…»

Και με το που μπαίνω μέσα, δεν πρόλαβα να καταλάβω τι γίνεται, να μάθω ποιο είναι το λεγόμενο τριψήφιο τηλέφωνο, το κόκκινο τηλέφωνο, και χτυπάει αυτό το αναθεματισμένο τηλέφωνο και στην άλλη, δεν καταλαβαίνω ποιο τηλέφωνο, προσπαθώ να βρω ποιο είναι να το σηκώσω, ήταν το τριψήφιο, στην άλλη άκρη της γραμμής είναι ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ τότε για να μου πει οτι έπεσε ένα ελληνικό μαχητικό αεροσκάφος σε μια επίδειξη στην Μαδρίτη στην Ισπανία. Ωραίο ποδαρικό κάναμε (γέλια). Ωραίο ποδαρικό κάναμε (γέλια)”.

«Αιχμηρά» σχόλια για τις δηλώσεις του Τσίπρα

Όπως ήταν λογικό το γεγονός ότι ο Αλέξης Τσίπρας γέλασε όταν μιλούσε για το συγκεκριμένο γεγονός έφερε πάρα πολλές αντιδράσεις στο Twitter. «Μετά την ντροπή της συνεντευξης Σρόιτερ ειναι προφανές οτι ο σ.Τσιπρας χρειάζεται άμεσα ψυχιατρική βοήθεια. Όποιος δεν το βλεπει αυτό εθελοτυφλεί. Ειναι ανικανος ψυχολογικά όχι μόνο για Πρωθυπουργος, αλλα ουτε για να οδηγεί παπάκι σε πολυσυχναστο δρόμο». «Χασκογελάει -Στον Ζιζεκ όταν στέλνει στα Γκουλαγκ όποιον δεν θέλει ΣΥΡΙΖΑ -Στον Κλίντον όταν δεν καταλαβαίνει τι ρωτάει -Στον Γερμανό δημοσιογράφο όταν λέει fucked up τη χώρα μας -Στον Σρόιτερ οταν θυμάται να τον ενημερώνουν για το θάνατο 2 σμηναγών Έχει όμως ωραιο χαμόγελο!» «Στο ατύχημα σκοτώθηκαν δύο σμηναγοί. Κι αυτός μιλάει για ποδαρικό γελώντας!»

«Τόσο γέλιο ο Τσίπρας όπως με τους δυο νεκρούς πιλοτους στη Μαδρίτη ούτε στη στραβή στη βάρδια της δελφίνας Ρένας δε θα ρίξε». «Κι από δίπλα γελάει μαζί του υποχρεωτικά ο καημένος ο Σρόϊτερ!Τι άλλο να». «Μιλάει για την πρώτη του εμπειρία στο Μαξίμου και το θέμα ήταν: του είπαν στο τηλ ότι χάθηκαν δύο Έλληνες σμηναγοί στην Ισπανία κι αυτός ο ξεδιάντροπος τα έλεγε στον Σρόιτερ και γελούσε.Μιλούσε για δύο νεκρούς και γελούσε. Αυτός είναι άνθρωπος;», είναι μόνο μερικά από τα σχόλια χρηστών του Twitter για τον Αλέξη Τσίπρα.

Το δεύτερο σημείο της συνέντευξης που προκάλεσε σχόλια είχε να κάνει με την ατάκα του Αλέξη Τσίπρα ότι «τα βράδια κοιμάμαι απολύτως ήσυχος με την συνείδησή μου» με πιο χαρακτηριστικό σχόλιο το «αριστερός και συνείδηση, σχήμα οξύμωρο». Άλλοι επικεντρώνονται στα δώρα που πήρε ο Αλέξης Τσίπρας κατά την παραμονή του στο Μαξίμου και άλλοι στο γεγονός της αναχώρησής του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments