Άποψη

Και μετά τις εκλογές, τι;

Και μετά τις εκλογές, τι;
Ο Γιώργος Χελάκης παρουσιάζει στο νέο του blog στο pagenews.gr την οπτική του σχετικά με το τοπίο που θα διαμορφωθεί στη χώρα μετά τις εκλογές της 7ης Ιουλίου.

Θα μπει αστυνομία κι αν χρειαστεί ακόμα και στρατός στα Εξάρχεια. Επικεφαλής της επιχείρησης, ο καπετάν Θάνος Πλεύρης θα καθοδηγεί τα στρατεύματα. Στην τηλεόραση η Σοφία Βούλτεψη θα πανηγυρίζει για τη νέα απελευθέρωση της Αθήνας.

Ο Πειραιώς Σεραφείμ, που προαλείφεται για Αρχιεπίσκοπος στη θέση του Ιερώνυμου, θα ξιφουλκεί εναντίον της ομοφυλοφιλίας και θα απαιτεί εδώ και τώρα την κατάργηση του συμφώνου συμβίωσης. Ο πρωθυπουργός Μητσοτάκης θα επιμένει στις πέντε απομακρύνσεις μία πρόσληψη για το Δημόσιο αλλά αυτό φυσικά δεν θα ισχύει για τους παπάδες που θα συνεχίσουν να αμείβονται κανονικά από τα δημόσια ταμεία.

Ο Αρης Πορτοσάλτε, γνωστός για την αντικειμενικότητά του, θα αναλάβει διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης στην ΕΡΤ ως επιβράβευση της αυστηρής ουδετερότητας για την οποία διακρίθηκε σε όλη την δημοσιογραφική του καριέρα.

Στο πλαίσιο της προσέλκυσης επενδύσεων, θα νοικιαστεί Ακρόπολη σε Εταιρεία που θα γυρίσει το νέο βίντεο κλιπ του Σάκη Ρουβά ο οποίος θα εμφανιστεί στον Ιερό Βράχο, ντυμένος Περικλής.

Νέα καζίνο θα δημιουργηθούν στα Σεπόλια, τα Καμίνια, την Πετρούπολη και το Καματερό προκειμένου να εκδηλωθεί ανεμπόδιστα η επιχειρηματικότητα και να δημιουργηθούν νέες θέσεις εργασίας.

Η εφταήμερη εργασία θα είναι αυστηρά προαιρετική. Αν δεν συμφωνεί ο εργαζόμενος θα απολύεται και θα περνά ο επόμενο. Αυτή η διαδικασία -που κάποιοι θα σπεύσουν να την χαρακτηρίσουν στυγνή εκμετάλλευση- θα χαρακτηριστεί από τη νέα κυβέρνηση, κινητικότητα στην αγορά εργασίας κι έτσι θα αναφέρεται στα δελτία ειδήσεων της ΕΡΤ τα οποία θα παρουσιάζει ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος.

Στο Παναθηναϊκό Στάδιο θα διοργανώνονται πανηγυρικές εκδηλώσεις για την απαλλαγή της χώρας από τις «ελαττωματικές ιδέες» της Αριστεράς με κεντρικό ομιλητή τον Μάκη Βορίδη.

Στο πλαίσιο διεύρυνσης του κυβερνητικού σχήματος υπουργός βοτάνων και σανού γενικώς, θα αναλάβει ο Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο Ανδρέας Λοβέρδος ως υπουργός Δικαιοσύνης θα εγγυηθεί την ανεξαρτησία των δικαστών που θα μπορούν πλέον να κάνουν την δουλειά τους χωρίς έξωθεν παρεμβάσεις. Η υπόθεση NOVARTIS θα κλείσει οριστικά ως μια μεγάλη σκευωρία και ο κ. Χριστοφοράκος θα επιστρέψει στην χώρα απαλλαγμένος από κάθε κατηγορία.

Ο πρωθυπουργός νομοθετεί εν μέσω πανηγυρισμών στην Βουλή, την δραστική μείωση των φορολογικών συντελεστών και του ΕΝΦΙΑ εφόσον βέβαια η χώρα πιάσει ανάπτυξη πάνω από 4%!

Συνεχίζεται…

Διαβάστε όλα τα άρθρα του Γιώργου Χελάκη, εδώ

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments