Αθλητισμός

Εμάνουελ Ινσούα: Δυσκολεύει η παραμονή του στον Παναθηναϊκό

Εμάνουελ Ινσούα: Δυσκολεύει η παραμονή του στον Παναθηναϊκό
Εμάνουελ Ινσούα: Ο Αργεντινός αμυντικός δύσκολα θα παραμείνει στο ρόστερ του Παναθηναϊκού και του χρόνου.

Εμάνουελ Ινσούα: Την περασμένη σεζόν ο Παναθηναϊκός βρέθηκε αντιμέτωπος με μια πρωτόγνωρη κατάσταση. Οι “πράσινοι” δεν εξασφάλισαν την άδεια για να κάνουν μεταγραφικές κινήσεις χωρίς περιορισμούς. Αυτό τους ανάγκασε να πορευθούν με αρκετούς νεαρούς ποδοσφαιριστές. Ωστόσο μερικοί ποδοσφαιριστές που υπήρχαν ήδη στο ρόστερ και είχαν μεγάλη εμπειρία, έμειναν και έδωσαν σημαντικές βοήθειες. Ένας από αυτούς ήταν ο Εμάνουελ Ινσούα.

Ο Αργεντινός αμυντικός ήταν από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Γιώργου Δώνη. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού επιθυμεί την παραμονή του και τη νέα σεζόν, αλλά αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο μόνο σίγουρο δεν είναι. Ο έμπειρος μπακ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 κάτι που σημαίνει ότι δεν μένει ελεύθερος. Ωστόσο οι άνθρωποι της ομάδας θέλουν να τον “δέσουν” με νέο συμβόλαιο που θα τον κρατήσει στον σύλλογο και τα επόμενα χρόνια.

Εμάνουελ Ινσούα: Ανανεώνει ή αποχωρεί ο Αργεντινός

Ο Νίκος Νταμπίζας ξεκίνησε επαφές με την πλευρά του ποδοσφαιριστή που είναι θετικός στο ενδεχόμενο να παραμείνει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Το πρόβλημα εμφανίστηκε όταν έπεσαν στο τραπέζι τα οικονομικά δεδομένα της υπόθεσης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο Αργεντινός αξιώνει μια σημαντική αύξηση σε σχέση με τον μισθό που λαμβάνει αυτή τη στιγμή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ινσούα αξιώνει ένα ποσό που ξεπερνάει τις 280 χιλιάδες ευρώ που είναι τώρα οι ετήσιες απολαβές του. Ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να αντέξει ένα τόσο βαρύ συμβόλαιο με τα τωρινά του οικονομικά δεδομένα. Αν ο ποδοσφαιριστής δεν ρίξει σε μεγάλο βαθμό τις απαιτήσεις του τότε είναι σχεδόν απίθανο να υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους “πράσινους”.

Για τον λόγο αυτό και με βάση το ρεπορτάζ της εφημερίδας «H Πράσινη» επικρατεί σενάριο πιθανής πρότασης για τον Λατίνο άσο. Στο συμβόλαιο του Ινσούα υφίσταται ρήτρα 2 εκατομμυρίων ευρώ, το 50% της οποίας αφορά δικαιώματα της Ουντινέζε. Ο Γιώργος Δώνης δεδομένα δεν σκέφτεται ενδεχόμενη αποχώρηση του παίκτη, όμως αν προκύψει πρόταση αρκετά θα εξαρτηθούν και από την διάθεση του ίδιου του ποδοσφαιριστή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments