Αθλητισμός

Εμάνουελ Ινσούα: Δεν κρύβει την επιθυμία του για παραμονή

Εμάνουελ Ινσούα: Δεν κρύβει την επιθυμία του για παραμονή
Ο Εμάνουελ Ινσούα θέλει να παραμείνει στον Παναθηναϊκό.

Ο Εμάνουελ Ινσούα έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με τον Παναθηναϊκό και ο ίδιος δεν κρύβει σε καμία περίπτωση τη διάθεσή του να μείνει.

Αυτό που έχει αναφέρει σε αρκετές ευκαιρίες είναι και η πραγματικότητα, όπως τονίζει και σε ρεπορτάζ της η «Sportday». Ο Αργεντίνος αριστερός μπακ, παρά τα δύο δύσκολα χρόνια της ομάδας, επιθυμεί να εξαντλήσει το συμβόλαιό του και αυτή είναι η προτεραιότητα των «πρασίνων».

Η μοναδική περίπτωση, στην οποία θα μπορούσε να αλλάξει κάτι, είναι αν ερχόταν μια πολύ καλή πρόταση, που θα ικανοποιούσε τον Παναθηναϊκό. Στο «τριφύλλι» περιμένουν και δεν κάνουν κουβέντες για επέκταση με τον Ινσούα, που προς το παρόν δείχνει να μένει ως κάτοικος Κορωπίου.

Σε δηλώσεις του πάντως ο παίκτης μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο αναφέρθηκε στο θέμα της παραμονής του, λέγοντας πως δε θέλει να φύγει από τον Παναθηναϊκό.

Φωτογραφία / EUROKINISSI

“Πάντα λέω ότι μετά από δυο μακρά έτη στον Παναθηναϊκό και παρά τις δυσκολίες αισθάνομαι πολύ όμορφα εδώ, πολύ άνετα. Έχω έναν χρόνο συμβόλαιο ακόμα τον οποίο και θα σεβαστώ και θα το διατηρήσω. Από εκεί και πέρα βεβαίως υπάρχουν οι σκέψεις το αν υπάρχουν σκέψεις περισσότερο εξειδικευμένες κάποιες πιο βαθιές αλλά για μένα πάντα θα είναι να κοιτάω τι είναι καλό για μένα και επίσης τι είναι καλό για τον Παναθηναϊκό.

Όπως σας είπα και πριν έχω έναν ακόμη χρόνο συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό. Θα σεβαστώ το συμβόλαιο μου. Θα παραμείνω εδώ γιατί μου αρέσει πάρα πολύ όμορφα στην ομάδα, αισθάνομαι όμορφα εδώ. Βεβαίως οι μάνατζερ έρχονται θα πούνε τις απόψεις τους, θα τις δούμε αλλά αυτό είναι ένα θέμα μελλοντικό. Αυτό που θέλω να σας διαβεβαιώσω όμως είναι ότι αισθάνομαι όμορφα στον Παναθηναϊκό”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments