Αθλητισμός

Καουάι Λέοναρντ: Από το Τορόντο στο Λος Άντζελες – Μαζί του και ο Τζορτζ

Καουάι Λέοναρντ: Από το Τορόντο στο Λος Άντζελες – Μαζί του και ο Τζορτζ
Καουάι Λέοναρντ: Τo decision του φετινού καλοκαιριού είχε ως πρωταγωνιστή τον 28χρονο φόργουορντ. Εν τέλει, επέλεξε το Λος Άντζελες, αλλά όχι τους Λέικερς, όπως ανέμεναν πολλοί...

Καουάι Λέοναρντ: Ήταν το πρόσωπο του φετινού καλοκαιριού. Όλο το ΝΒΑ –που βρίσκεται σε ρυθμούς… μετακινήσεων- και κατά… προσέγγιση όλος ο πλανήτης περίμενε που θα καταλήξει ο εν δυνάμει πρωταθλητής του μαγικού κόσμου με τους Ράπτορς. Όσο περνούσε ο καιρός, άλλο τόσο μεγάλωνε η αγωνία, με τους περισσότερους ειδήμονες να θεωρούν σίγουρη τη μετακίνησή του στο Λος Άντζελες και μια θέση δίπλα στον ΛεΜπρόν Τζέιμς. Εν τέλει, ο Καουάι επέλεξε το Λος Άντζελες, όχι όμως τους Λέικερς, αλλά τους Κλίπερς.

Η “βόμβα” ανακοινώθηκε το πρωί του Σαββάτου, με τα έγκυρα αμερικανικά ΜΜΕ να μεταδίδουν πως ο 28χρονος φόργουορντ έδωσε τα χέρια με τον GM των Κλίπερς, ολοκληρώνοντας το σίριαλ που αφορούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Λέοναρντ εξέτασε όλες τις επιλογές του και είδε ότι η μετακίνηση στους Κλίπερς θα τον ωφελούσε περισσότερο από μία συνύπαρξη με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς, ή ακόμη και την παραμονή του στο Τορόντο, με τον Drake να προσπαθεί όλον αυτόν τον καιρό να τον κρατήσει… δίπλα του.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, οι Κλίπερς ανακοίνωσαν κι άλλη “βόμβα”, λίγο μετά τον Καβάι. Στο πλευρό του 28χρονου πρωταθλητή θα προστεθεί και ο Πολ Τζόρτζ. Ο φόργουορντ των Θάντερ αποτελούσε επιλογή του Λέοναρντ, ο οποίος στην ερώτηση των Κλίπερς για τον ποιον παίκτη θα ήθελε στο πλάι του, επέλεξε δίχως δεύτερη σκέψη τον Τζορτζ, με την επιθυμία του να γίνεται διαταγή, σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε ο έγκυρος ρεπόρτερ του ΝΒΑ, Άντριαν Βοϊνιαρόφσκι.

Ο Τζόρτζ αφήνει την Οκλαχόμα και μεταβαίνει στο Λος Άντζελες, με τους Ντανίλο Γκαλινάρι, Σάι Γκίλτζεους – Αλεξάντερ και τέσσερα draft picks του πρώτου γύρου να ακολουθούν το αντίθετο δρομολόγιο, ως μέρος της συμφωνίας μεταξύ των δύο πλευρών.

Όσο για τους Κλίπερς; Φαντάζουν έτοιμοι να κάνουν την καλύτερη σεζόν της ιστορίας τους και να διεκδικήσουν στα ίσα το πρωτάθλημα από τους νυν τροπαιούχους Ράπτορς, τους πάντα δυνατούς Ουόριορς αλλά και τους Λέικερς του ΛεΜπρον Τζέιμς, ο οποίος θέλει να πάρει την πρωτιά και στο Λος Άντζελες. Στο team βρίσκεται πλέον το φοβερό δίδυμο Λέοναρντ – Τζορτζ, πλαισιωμένο από παίκτες – ρολίστες μεν, ποιοτικούς δε, όπως ο Πάτρικ Μπέβερλι, ο Ουίλιαμς, ο Χάρελ, ο Ζούμπατς και ο Σάμετ!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments