Ελλάδα

Κηφισός: Μεγάλες ουρές λόγω τροχαίου

Κηφισός: Μεγάλες ουρές λόγω τροχαίου
Κηφισός: Ουρές χιλιομέτρων στο ύψος της παλιάς Ρενό, λόγω τροχαίου ατυχήματος.

Κηφισός: Μεγάλες ουρές δημιουργήθηκαν στην κάθοδο προς Πειραιά, προκαλώντας μποτιλιάρισμα. Αιτία, ένα τροχαίο ατύχημα που συνέβη στο ύψος της παλιάς Ρενό, το οποίο οδήγησε στο κυκλοφοριακό “φρακάρισμα”. Όπως αναφέρει η τροχαία, ένας άνθρωπος τραυματίστηκε ελαφρά και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο.  Μαρτυρίες ανέφεραν ότι αρκετοί οδηγοί χρειάστηκαν πάνω από μία ώρα να διανύσουν την απόσταση από το ύψος της Λυκόβρυσης έως τα ΚΤΕΛ.

Αναποδογύρισε ταξί

Η αιτία που οδήγησε στο μποτιλιάρισμα και στην ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών, οφειλόταν σε ανατροπή ενός ταξί.  Το ταξί είχε αναποδογυρίσει στο ρεύμα καθόδου με αποτέλεσμα μέχρι να ολοκληρωθεί η απομάκρυνση, να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων.

Το προηγούμενο τροχαίο στη Λεωφόρο Κηφισίας

Τροχαίο ατύχημα είχε σημειωθεί πριν από μερικές ημέρες στη Λεωφόρο Κηφισίας στο ύψος του Αμαρουσίου. Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε στην άνοδο της Λεωφόρου Κηφισίας, στο ύψος της Λεωφόρου Πεντέλης όταν Ι.Χ αυτοκίνητο συγκρούστηκε με μηχανή.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα την κίνηση μετ’ εμποδίων για τα οχήματα στη Λεωφόρο Κηφισίας ενώ μεγάλες καθυστερήσεις παρουσιάστηκαν στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος της Δουκίσσης Πλακεντίας έως τη Λεωφόρο Κηφισίας.

Μετά από λίγη ώρα, η κίνηση σιγά – σιγά αποκαταστάθηκε. Στο σημείο μετέβη άμεσα η Τροχαία προκειμένου να δει τι ακριβώς είχε συμβεί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments