Ελλάδα

Ο Αρκάς αναρωτιέται στο τελευταίο του σκίτσο: Μα τι έπαθαν οι Έλληνες με τον Τσίπρα;

Ο Αρκάς αναρωτιέται στο τελευταίο του σκίτσο: Μα τι έπαθαν οι Έλληνες με τον Τσίπρα;
Ο Αρκάς "ξαναχτύπησε" λίγο πριν από τις εκλογές. Το νέο του σκίτσο για τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο Αρκάς δεν σταματά να “στηλιτεύει” τα κακώς κείμενα της πολιτικής σκηνής αλλά και της κοινωνίας, πάντα με όπλο την πένα του σκιτσογράφου. Όσο δε πλησιάζουμε προς την Κυριακή των εκλογών, οι δημιουργίες του γίνονται όλο και πιο “αιχμηρές”, έχοντας κυρίως ως πρωταγωνιστές τους Έλληνες ψηφοφόρους, αλλά και τον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει μάλιστα έμμεσο, μα πρωταγωνιστικό ρόλο, στο νέο του σκίτσο, το οποίο αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα του Αρκά στο Facebook πριν από λίγες ώρες.

Στο σκίτσο παρατηρούμε το Μέγαρο Μαξίμου, δίχως την παρουσία ανθρώπων πέριξ του κτιρίου. Αντίθετα, το focus γίνεται εντός του πρωθυπουργικού μεγάρου, με τον Αλέξη Τσίπρα να αναρωτιέται τι πήγε στραβά, αναφέροντας τα εξής: “Τους είπα τα πιο τερατώδη ψέματα και με ψήφισαν. Τους έσυρα σε ένα γελοίο δημοψήφισμα κι αυτοί ψήφισαν ό,τι τους είπα. Έγραψα το αποτέλεσμα στα παλιά μου τα παπούτσια κι αυτοί με ξαναψήφισαν. Τι διάολο έπαθαν τώρα ξαφνικά;”.

Το πενάκι του Αρκά όρισε εκ νέου ως πρωταγωνιστή τον Αλέξη Τσίπρα, με το νέο καρέ να σχολιάζει ουσιαστικά ορισμένα πεπραγμένα της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ τα οποία προκάλεσαν αντιδράσεις και πολλά ερωτηματικά.

O Αρκάς και το νέο του σκίτσο για τον Αλέξη Τσίπρα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments