Video

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χαλαρή βόλτα με τη σύντροφό του στη Μύκονο (vid)

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Χαλαρή βόλτα με τη σύντροφό του στη Μύκονο (vid)
Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ο MVP του ΝΒΑ μετά της συντρόφου του, απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους στη Μύκονο.

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η σεζόν 2018-19 ανήκει στο παρελθόν, με τον Greek Freak να διανύει μια από τις καλύτερες περιόδους στην καριέρα του. Αναδείχθηκε MVP του NBA, στη συνέχεια επέστρεψε στα Σεπόλια, διοργανώνοντας ακόμη ένα επιτυχημένο Antetokounmbros Event με τα αδέρφια του (όπου ανακοίνωσε μάλιστα και την ίδρυση ακαδημίας για τους νέους αθλητές) και πλέον ετοιμάζεται να οδηγήσει την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας.

Προτού όμως ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής, υπό τις οδηγίες του Θανάση Σκουρτόπουλου, όπου μεταξύ άλλων θα βρεθεί μαζί με τα δύο του αδέρφια, Θανάση και Κώστα, ο Γιάννης θέλησε να κάνει ένα μικρό break, μεταβαίνοντας στη Μύκονο για λίγες ημέρες χαλάρωσης. Η κάμερα του Mykonos TV, “συνέλαβε” τον διεθνή φόργουορντ και τη σύντροφό του, Μαράια στα σοκάκια της Μυκόνου, όπου απολάμβαναν τη βόλτα τους. Μαζί με τον Γιάννη και η οικογένειά του, η οποία βρίσκεται κοντά του σε κάθε του βήμα.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η παρουσία του Γιάννη στη Μύκονο τράβηξε όλα τα βλέμματα. Κατά τη διάρκεια της βόλτα του, αρκετοί ήταν εκείνοι που θέλησαν να χαιρετίσουν, να πουν μια κουβέντα ή και να φωτογραφηθούν με τον πρώτο μπασκετμπολίστα από την Ελλάδα ο οποίος αναδείχθηκε MVP στον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

Μάλιστα, ένας Βρετανός τουρίστας δεν δίστασε να δείξει με… υπερβολικό τρόπο την αγάπη και τον θαυμασμό του προς τον Έλληνα διεθνή φόργουορντ. Δείτε παρακάτω το βίντεο από τη βόλτα του Γιάννη, της οικογένειά του και της Μαράια στη Μύκονο.

Ο Γιάννης και η βόλτα του στη Μύκονο

Γιάννης, Θανάσης και Κώστας στην προεπιλογή

Το πρωί της Τρίτης, 2 Ιουλίου, έγινε γνωστή η προεπιλογή της Εθνικής Ομάδας Μπάσκετ για τη μεγάλη διοργάνωση της χρονιάς, η οποία θα διεξαχθεί στην Κίνα.

Ο Ομοσπονδιακός προπονητής, Θανάσης Σκουρτόπουλος, ανακοίνωσε 18 ονόματα στην προεπιλογή, βάζοντας μέσα τόσο τον MVP του φετινού NBA, Γιάννη Αντετοκούνμπο, όσο και τα δύο του αδέρφια, Θανάση και Κώστα. Παράλληλα, στην αποστολή βλέπουμε και το όνομα του «πιστού στρατιώτη» της «γαλανόλευκης», Γιάννη Μπουρούση, του Κώστα Σλούκα αλλά και ορισμένων παικτών που βοήθησαν την ομάδα στο να πάρει την πρόκριση στο Μουντομπάσκετ της Κίνας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments