Αθλητισμός

Φρανσέρτζιο: Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Βραζιλιάνος χαφ

Φρανσέρτζιο: Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Βραζιλιάνος χαφ
Φρανσέρτζιο: Σενάρια εμπλέκουν τον Ολυμπιακό με τον Βραζιλιάνο χαφ.

Φρανσέρτζιο: Στο προσκήνιο το όνομα του 28χρονου Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή για τον Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” αναζητούν -μεταξύ άλλων- έναν παίκτη για τη θέση του Μπίμπρας Νάτχο και ο ποδοσφαιριστής της Μπράγκα φέρεται να βρίσκεται ανάμεσα στους υποψήφιους. Σύμφωνα με δημοσίευμα του “Κόκκινου Πρωταθλητή”, η περίπτωση του Φρανσέρτζιο πιθανώς θα απασχολήσει τον Ολυμπιακό, καθώς το όνομά του έχει προταθεί και εξετάζεται από τους “ερυθρόλευκους”.

Την περασμένη σεζόν, ο Φρανσέρτζιο κατέγραψε 35 συμμετοχές με τη Μπράγκα, σκοράροντας δύο φορές και δίνοντας έξι ασίστ. Το συμβόλαιό του με τη Μπράγκα λήγει το 2022, ενώ η αξία του εκτιμάται να είναι λίγο πάνω από τα 4 εκατομμύρια ευρώ. Ο εν λόγω ποδοσφαιριστής είναι γνωστός του Μαρτίνς, καθώς ο παίκτες έχει συνυπάρξει με τον Πορτογάλο κόουτς των ερυθρολεύκων το 2014 στη Μαρίτιμο, πριν ο νυν προπονητής του Ολυμπιακού αποχωρήσει για τη Ρίο Άβε.

Ο Φρανσέρτζιο γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 1990 στη Βραζιλία. Το ύψος του (1.85μ) τον βοηθά ώστε να αποτελεί μια δυναμική περίπτωση στα χαφ, έχοντας αρκετές ανασταλτικές αρετές. Ξεκίνησε την καριέρα του το 2009 στην Ατλέτικο Παραναένσε, ενώ το 2012 συνέχισε στην Ιντερνασιονάλ. Ακολούθησαν δύο θητείες του ως δανεικός σε Σεαρά και Κρισιούμα, προτού έρθει η πρόταση της Μαρίτιμο. Στη Μαρίτιμο έμεινε για τρεις σεζόν παίζοντας 64 φορές και σκοράροντας 9 γκολ, μετακομίζοντας στη συνέχεια στη Μπράγκα.

Τσεκάρει Μπενασέρ ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να κλείσει σε μεγάλο βαθμό τις μεγάλες ανάγκες του ρόστερ του. Ο βασικός στόπερ ήρθε, το ίδιο και ο σέντερ φορ που θα βάζει τη μπάλα στα δίχτυα. Από εδώ και πέρα ο Πέδρο Μαρτίνς θέλει να γίνουν κάποιες κινήσεις συμπληρωματικού χαρακτήρα. Μια από τις θέσεις που ο Πορτογάλος τεχνικός θέλει να ενισχυθεί η ομάδα του είναι αυτή του κεντρικού χαφ. Το όνομα του Κλαούντιο Γιάκομπ βρίσκεται πάντα στο προσκήνιο, αλλά δεν είναι το μοναδικό που εξετάζουν οι άνθρωποι της ομάδας.

Οι άνθρωποι που τρέχουν τον μεταγραφικό σχεδιασμό έχουν εντοπίσει μια εξαιρετική περίπτωση ποδοσφαιριστή. Μάλιστα, μόλις ο Πέδρο Μαρτίνς έμαθε ποιος είναι έδωσε άμεσα το «ΟΚ» για να γίνει η μεταγραφή. Αυτός είναι ο Γιουσέφ Μπενασέρ που αγωνίζεται με τη φανέλα της Μονακό. Οι «ερυθρόλευκοι» φέρονται να έχουν ήδη κάνει μια πρώτη κρούσης προς την πλευρά της Γαλλικής ομάδα προκειμένου να μάθουν ποιες είναι οι προθέσεις της.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments