Αθλητισμός

Λούκας Μπογέ: Παραμένουν “ζωντανές” οι ελπίδες της ΑΕΚ

Λούκας Μπογέ: Παραμένουν “ζωντανές” οι ελπίδες της ΑΕΚ
Λούκας Μπογέ: Ο Αργεντινός έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό, αλλά όσο δεν βρίσκει ομάδα, η περίπτωσή του παραμένει ζωντανή για την ΑΕΚ.

Λούκας Μπογέ: Την περασμένη σεζόν, η ΑΕΚ καλωσόρισε στις τάξεις της τον Αργεντινό εξτρέμ. Μπορεί να αποχώρησε μετά το τέλος της θητείας του, ωστόσο η περίπτωσή του μόνο τελειωμένη δεν μπορεί να θεωρείται για την ΑΕΚ, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας “Sportime”. Ο Μπογέ δεν έχει καταφέρει να βρει ομάδα στην Ιταλία, με την Τορίνο να μην τον υπολογίζει, ενώ στον ορίζοντα δεν υπάρχει για την ώρα κάποια πρόταση στην “γρανάτα” για την πώλησή του. Μάλιστα, ο ιταλικός σύλλογος φέρεται διατεθειμένος να συζητήσει μόνο το ενδεχόμενο πώλησης και όχι δανεισμού του.

Το γεγονός αυτό, διατηρεί την “Ένωση” μέσα στο κόλπο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ο 23χρονος άσος ξεκάθαρα βρίσκεται στα “ραντάρ” του συλλόγου κι αν μέχρι στον Αύγουστο δεν έχει κλείσει σε κάποια ομάδα, ενδέχεται να γίνει κίνηση για την απόκτησή του, με ποσό βέβαια σαφώς χαμηλότερο από τα 6 εκατ. ευρώ που ήταν η ρήτρα του όσο η ΑΕΚ είχε δικαίωμα να την ενεργοποιήσει. Παράλληλα, στην “Ένωση” τσεκάρουν κι άλλες περιπτώσεις.

Σε αναμονή η ΑΕΚ για Βέρντε

Τον τελευταίο καιρό η ΑΕΚ έχει μπει σε στάση αναμονής στα μεταγραφικά της. Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν ξεχωρίσει τους στόχους τους για τα άκρα της την κορυφή της επίθεσης. Ο Ντανιέλε Βέρντε της Ρόμα αποτελεί τον μεγάλο στόχο της ομάδας στη θέση του εξτρέμ. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η «Ένωση» έχει συμφωνήσει με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για την χρονική διάρκεια του συμβολαίου του, ενώ υπάρχει συμφωνία και στο οικονομικό. Ωστόσο το θέμα έχει παραμείνει κολλημένο τις τελευταίες μέρες.

Η μη ύπαρξη εξελίξεων στην υπόθεση υπάρχει εξαιτίας της στάσης που έχει κρατήσει η Ρόμα. Η Ιταλική ομάδα φέρεται να αξιώνει ένα ποσό που φτάνει τα δυο εκατομμύρια ευρώ. Αυτό το πόσο είναι μεγάλο για έναν παίκτη που δεν υπολογίζεται και σε λίγους μήνες θα είναι ελεύθερος να υπογράψει σε άλλη ομάδα σαν ελεύθερος. Από το ρεπορτάζ προκύπτει ότι η ΑΕΚ μπορεί να δώσει τα μισά χρήματα για να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή. Οι Ρόμα και οι άνθρωποι της είχαν φόρτο εργασίας τις τελευταίες μέρες και όλα θα ξεκαθαρίσουν άμεσα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments