Ελλάδα

Τροχαίο στην Αττική Οδό: Δίκυκλο συγκρούστηκε με ΙΧ

Τροχαίο στην Αττική Οδό: Δίκυκλο συγκρούστηκε με ΙΧ
Τροχαίο στην Αττική Οδό: Το ατύχημα σημειώθηκε στο ύψος της Κάντζας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν τέσσερις τραυματίες.

Τροχαίο στην Αττική Οδό: Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στην Αττική Οδό, με αποτέλεσμα να σημειώνονται σημαντικές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων. Το τροχαίο ανάμεσα σε ένα δίκυκλο και ένα ΙΧ έγινε στο ύψος στης Κάντζας. Οι καθυστερήσεις παρατηρούνται στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος της Παιανίας μέχρι το ύψος της Κάντζας, όπου σημειώθηκε το τροχαίο. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τέσσερις τραυματίες, μία εκ των οποίων είναι σε κρίσιμη κατάσταση. Οι τραυματίες διεκομισθησαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον Ερυθρό Σταυρό.

Ουρές χιλιομέτρων έχουν σχηματιστεί στην Αττική Οδό, εξαιτίας του τροχαίου που σημειώθηκε με αποτέλεσμα να σημειώνονται καθυστερήσεις στην κυκλοφορία των οχημάτων. Οι καθυστερήσεις παρατηρούνται στο ρεύμα προς Ελευσίνα από το ύψος της Παιανίας μέχρι το ύψος της Κάντζας, όπου σημειώθηκε το τροχαίο.

Καραμπόλα οχημάτων στον Ισθμό

Σημαντικές καθυστερήσεις συναντούν οι οδηγοί και στην Αθηνών- Κορίνθου, στο ρεύμα προς Αθήνα, λόγω καραμπόλας τεσσάρων οχημάτων κοντά στον Ισθμό.

Δυστύχημα στη Λάρισα

Τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής στη Λάρισα, όπου ένας 28χρονος έχασε τη ζωή του. Το περιστατικό συνέβη στο 9ο χιλιόμετρο Αγιάς – Λάρισας, όταν αυτοκίνητο με οδηγό έναν 23χρονο άνδρα καρφώθηκε σε κολόνα φωτισμού. Ο οδηγός διακομίστηκε τραυματίας στο νοσοκομείο, αλλά οι δύο επιβαίνοντες δεν τα κατάφεραν. Το περιστατικό έλαβε χώρα στις 05:00 το πρωί και όπως αναφέρει η ιστοσελίδα larissanet.gr, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρισαςειδοποιήθηκε για το συμβάν, στέλνοντας στο σημείο οκτώ άνδρες, τέσσερα οχήματα και δυνάμεις της ΕΜΑΚ. Παράλληλα, στο σημείο μετέβη και η αστυνομία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments