Lifestyle

Στάθης Ψάλτης: Οι αποκαλύψεις για τη σχέση του με την Καίτη Φίνου

Στάθης Ψάλτης: Οι αποκαλύψεις για τη σχέση του με την Καίτη Φίνου
Στάθης Ψάλτης: Ο Βασίλης Καμίτσης αναφέρεται σε λεπτομέρειες άγνωστες στο ευρύ κοινό, σχετικά με τη συμπεριφορά του αείμνηστου ηθοποιού προς

Στάθης Ψάλτης: Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Βασίλης Καμίτσης στη συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού, σχετικά με τη συμπεριφορά του αείμνηστου ηθοποιού στην Καίτη Φίνου. Συγκεκριμένα, ο Βασίλης Καμίτσης τόνισε ότι είχε εξωσυζυγικές σχέσεις, ενώ ανέφερε ότι η Καίτη Φίνου δεινοπάθησε ακόμη και μετά τον χωρισμό τους.

“Όταν είχε σχέση με την Καίτη Φίνου, ήμασταν μαζί, δεινοπάθησε αυτό το κορίτσι. Σήκωνε και χέρι. Είναι ήρωας η Καίτη. Δεν τη βοήθησε, προσπαθούσε να τη μειώσει, να μην πάει μπροστά καλλιτεχνικά, να της κόψει και τη δουλειά, όταν χωρίσανε”, ανέφερε αρχικά στη Ρενέ Σαραντινού ο Βασίλης Καμίτσης.

Έκανε κατάχρηση του ονόματός του και της καλλιτεχνικής του δύναμης;

Ναι και τότε τον ήθελαν όλοι. Όταν τη γνώρισε στην ταινία “Ο Ελαφοκυνηγός”, σταρ ήταν η Φίνου, ο Ψάλτης με μικρά γράμματα κάτω κάτω. Μετά από 4-5 χρόνια σχέσης “τσάκισε” το πράγμα, την κεράτωνε, δεν ήταν φρόνιμο παιδί.

Ανατρέπεις την εικόνα που είχαμε για τον Στάθη και τη σχέση του με την Καίτη Φίνου, ως ζευγάρι.

Η εικόνα του Στάθη ήταν του καλού παιδιού, γαλαντόμος με τους ξένους. Ήμασταν φίλοι κολλητοί, ήμουν πιο κολλητός από τον αδερφό του. Καμιά φορά μου έλεγε ο αδερφός του, ο Γιάννης: «Πες του Στάθη αυτό…», γιατί αν το έλεγε ο ίδιος, δεν μέτραγε. Τη γυναίκα που είχε κάνει το παιδί μαζί της δεν τη βοήθησε ποτέ, ούτε την κόρη του βοήθησε. Του έλεγα: «Δώσε 5.000 για να μάθει κομπιούτερ το παιδί». Εκείνος απαντούσε: «Όχι, γιατί θα πάει να τα πάρει φουστάνια η Κάτια». Πιστεύω ότι η Χριστίνα έκανε μεγάλη υπομονή, γιατί ήξερα τον Στάθη, δεν θα άλλαζε.

Γιατί παρ’ όλα αυτά συνέχιζες να έχεις επαφή μαζί του;

Έλα ντε… ούτε εγώ ξέρω το γιατί. Μετά ούτε του μίλαγα. Ήταν τοξική επαφή, γιατί τον ήξερα από τα παλιά, που πείναγε”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments