Lifestyle

Στάθης Ψάλτης: Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου για τα δυο χρόνια από τον θάνατο του

Στάθης Ψάλτης: Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου για τα δυο χρόνια από τον θάνατο του
Ο Στάθης Ψάλτης έφυγε από την ζωή πριν από δυο χρόνια και η σύζυγος του συγκίνησε με τα λόγια της.

Ο Στάθης Ψάλτης ήταν ένας από τους ηθοποιούς που αγαπήθηκαν όσο λίγοι στην Ελλάδα. Για πολλά χρόνια ήταν πρωταγωνιστής σε κωμικές ταινίες, ενώ είχε και κάποια περάσματα από τηλεοπτικές σειρές.

Τα τελευταία χρόνια της ζωής του παρέμενε ενεργός και συμμετείχε σε θεατρικές παραστάσεις. Μάλιστα, με μερικές από αυτές έκανε και περιοδείες στο εξωτερικό.

Την 21 Απριλίου του 2017 ο αγαπημένος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή. Με αφορμή την επέτειο για τα δυο χρόνια από τον θάνατο του, η σύζυγος του Χριστίνα συγκίνησε με τα λόγια της.

“Πόσο κάρβουνο αντέχει η ψυχή του Στάθη; Η ψυχή μου κρύβει μόνο γαλάζιο, με την έννοια του ουρανού. Είναι ελεύθερη και κινείται παντού. Όπως ενός αποθανόντος ανθρώπου. Τόσο ελεύθερη”, ήταν τα λόγια της στα Social Media.

Στάθης Ψάλτης: Γιατί η γυναίκα του δεν τον αναφέρει δημόσια

Πριν από λίγο καιρό η Χριστίνα Ψάλτη μίλησε στην Ελεωνόρα Μελέτη και την εκπομπή “Μετά τα Μεσάνυχτα”. Σε αυτή τη συνέντευξη είχε αποκαλύψει γιατί αποφεύγει να μιλάει για τον σύζυγο της.

“Είναι πολύ σκληρό να το περνάς όλο αυτό! Εμένα με βοήθησε ο Θεός, ο πνευματικός, η οικογένειά μου και οι φίλοι μου. Δεν θέλω πλέον να μιλάω γι’ αυτό επειδή σέβομαι το παρελθόν μου, σέβομαι αυτόν τον μοναδικό άνθρωπο που είχα την τιμή να είμαι 22 χρόνια. Θέλω να τον κρατήσω μόνο για μένα.

Θεωρώ ότι το πουλάς έτσι, κι εγώ δεν έχω πουλήσει ποτέ τίποτα στη ζωή μου, είναι καθαρά δικό μου. Μέσα από αυτή τη σπουδαία σχέση έγινα πολύ καλύτερος άνθρωπος. Έχω περάσει πολύ δύσκολα. Εύχομαι σε κανέναν άνθρωπο να μην το ζήσει αυτό. Για μένα ήταν το πιο δύσκολο κομμάτι της ζωής μου¨, ήταν τα λόγια της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments