Πολιτική

Εκλογές 2019: “Σήμερα δίνουμε μάχη” το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα

Εκλογές 2019: “Σήμερα δίνουμε μάχη” το μήνυμα του Αλέξη Τσίπρα
Εκλογές 2019: Λίγα λεπτά αφότου άνοιξαν οι κάλπες ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε το δικό του μήνυμα στον Ελληνικό λαό από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Εκλογές 2019: Η μεγάλη ώρα έχει φτάσει. Τα κόμματα έκαναν τον αγώνα τους όλο αυτό το διάστημα και τώρα είναι η σειρά του Ελληνικού λαού να δώσει την ετυμηγορία του. Οι κάλπες άνοιξαν στις 7 το πρωί και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι τις 7 το απόγευμα.  Από την πλευρά του ο Αλέξης Τσίπρας έστειλε το δικό του μήνυμα λίγα λεπτά μετά το άνοιγμα των εκλογικών κέντρων.

Ο πρωθυπουργός κάλεσε τους πολίτες να πάνε μαζικά στις κάλπες. Ο ηγέτης του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι η σημερινές εκλογές θα κρίνουν το μέλλον της χώρας για τα επόμενα χρόνια. “Σήμερα δίνουμε τη μάχη από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό. Με αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Οι κάλπες είναι άδειες και όλα είναι ανοιχτά. Η απόφαση του καθενός και της καθεμιάς είναι αυτή που θα κρίνει το αποτέλεσμα. Θα κρίνει την πορεία της χώρας μας τα επόμενα 4 χρόνια, θα κρίνει τις ζωές μας. Ας μη λείψει κανείς. Και η τελευταία ψήφος μπορεί να είναι η καθοριστική. Αποφασίζουμε για την ζωή μας”, ήταν το μήνυμα του στο Twitter.

Εκλογές 2019: Που θα ψηφίσουν οι πολιτικοί αρχηγοί

Ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα μεταβεί στις 10:15 για να ψηφίσει στο 649ο εκλογικό τμήμα, στο 27ο και 30ο δημοτικό σχολείο Αθηνών. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10:30, στο 1ο Γενικό Λύκειο Περιστερίου. Η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά θα ψηφίσει στις 10:30 στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου. Στο Χαϊδάρι και στο 3ο Δημοτικό Σχολείο στις 10:00 το πρωί θα ασκήσει το εκλογικό δικαίωμα του ο γ.γ. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης θα ψηφίσει στο 55ο Δημοτικό στην οδό Λιοσίων, ενώ ο επικεφαλής του Μέρα25, Γιάνης Βαρουφάκης στο 2ο Δημοτικό Παλαιού Φαλήρου. Ο Αντώνης Σαμαράς θα ψηφίσει στο 2ο Δημοτικό Πύλου και ο Κώστας Καραμανλής στο 1ο Δημοτικό Αγίου Ελευθερίου Θεσσαλονίκης. Μπορείτε να παρακολουθείστε live όλες τις εξελήξεις από το blog του Pagenews.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments