Πολιτική

ΚΙΝΑΛ: Στη Χαριλάου Τρικούπη η Γεννηματά για τα αποτελέσματα των εκλογών

ΚΙΝΑΛ: Στη Χαριλάου Τρικούπη η Γεννηματά για τα αποτελέσματα των εκλογών
ΚΙΝΑΛ: Το βράδυ η επικεφαλής του Κινήματος Αλλγής θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών από την Χαριλάου Τρικούπη. 

ΚΙΝΑΛ: Θερμής υποδοχής έλαχε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, η οποία ψήφισε στο 6ο Δημοτικό Σχολείο Αγίου Δημητρίου. Η κα Γεννηματά σε δηλώσεις της υπογράμμισε ότι η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ είναι η κρίσιμη και χρήσιμη ψήφος για τα λαϊκά συμφέροντα και την πολιτική σταθερότητα της χώρας μας. Τόνισε ότι σήμερα η λογική επιστρέφει στον τόπο με την ψήφο των Ελλήνων πολιτών. «Είμαστε περήφανοι με την προοδευτική μας ταυτότητα. Ήταν, είναι και θα είναι πολύτιμη για την Ελλάδα», πρόσθεσε. Η Φώφη Γεννηματά, η οποία χθες συνάντησε τα ΜΜΕ σε μεζεδοπωλείο, ψήφισε στην Ηλιούπολη και στη συνέχεια μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου.  ψήφισε συνοδευόμενη από την οικογένειά της. Να αναφερθεί ότι το βράδυ η επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ θα παρακολουθήσει τα αποτελέσματα των εθνικών εκλογών από την Χαριλάου Τρικούπη.

Ιωάννινα: Βανδαλισμός έξω από γραφεία υποψηφίων της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ

Άγνωστοι βανδάλισαν την είσοδο των γραφείων δύο υποψήφιων βουλευτών της ΝΔ και του ΚΙΝΑΛ, στα Ιωάννινα. Προσερχόμενος στο γραφείο του, ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Κώστας Γάτσιος αντίκρισε μια διαφορετική εικόνα στην είσοδο επί της οδού Μιχαήλ Αγγέλου. Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, άγνωστοι έγραψαν με σπρέι στην είσοδο της πολυκατοικίας.

Οι δράστες έγραψαν κάτω από την ταμπέλα του γραφείου του Κώστα Τασούλα, βουλευτή της ΝΔ.    «Εμείς αποφασίσαμε» διαβάζει κανείς στην κολόνα ενώ η πινακίδα του κ. Γάτσιου είναι καλυμμένη με κόκκινη μπογιά. Και τα δύο γραφεία στεγάζονται στο κέντρο των Ιωαννίνων. Οι αρχές διενεργούν έρευνες για το περιστατικό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments