Πολιτική

Εκλογές 2019: Σε μεζεδοπωλείο στην Ηλιούπολη η συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τους πολιτικούς συντάκτες

Εκλογές 2019: Σε μεζεδοπωλείο στην Ηλιούπολη η συνάντηση της Φώφης Γεννηματά με τους πολιτικούς συντάκτες
Εκλογές 2019: Η Φώφη Γεννηματά παρέθεσε γεύμα στους πολιτικούς συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ του ΚΙΝΑΛ, μια ημέρα πριν από τις εκλογές

Εκλογές 2019: Στην Ηλιούπολη βρέθηκε η Φώφη Γεννηματά, παραμονή των βουλευτικών εκλογών της Κυριακής. Λίγες ώρες προτού ανοίξουν οι κάλπες και μετά το κλείσιμο της προεκλογικής της εκστρατείας, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ εξέφρασε την αισιοδοξία της για το εκλογικό αποτέλεσμα του κόμματος της. Αυτό έγινε έντονα αντιληπτό κατά την καθιερωμένη, την προηγούμενη της ημέρας των εκλογών, συνάντηση με τους πολιτικούς συντάκτες που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Κινήματος Αλλαγής, σε μεζεδοπωλείο -ουζερί, στην Ηλιούπολη. Η συγκεκριμένη τοποθεσία προτιμήθηκε επειδή η κ. Γεννηματά είναι υποψήφια στο Νότιο Τομέα της Β Αθηνών.

Η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ μαζί με υποψηφίους βουλευτές από τη Αττική και στελέχη του κόμματος, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες, γεύτηκαν θαλασσινούς μεζέδες χαλαρώντας μετά από την κουραστική προεκλογική εκστρατεία. Η Φώφη Γεννηματά στις συζητήσεις της ήταν ικανοποιημένη με την προεκλογική εκστρατεία που έκανε το ΚΙΝΑΛ και τη κινητοποίηση των στελεχών. Στις συζητήσεις με τους δημοσιογράφους και όσα αυτοί συζήτησαν με τα στελέχη του ΚΙΝΑΛ εκφράστηκε η πεποίθηση ότι το αποτέλεσμα για το Κίνημα Αλλαγής θα είναι θετικό και θα αναδειχθεί σε σημαντικό παράγοντα των εξελίξεων.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments