Αθλητισμός

Μάρκους Μπεργκ: Ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ αποκαλύπτουν τα Τουρκικά ΜΜΕ

Μάρκους Μπεργκ: Ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ αποκαλύπτουν τα Τουρκικά ΜΜΕ
Μάρκους Μπεργκ: Ο ΠΑΟΚ δεν έχει ξεχάσει την περίπτωση του Σουηδού σέντερ φορ σύμφωνα με όσα μεταδίδουν τα Τουρκικά ΜΜΕ.

Μάρκους Μπεργκ: Ο ΠΑΟΚ πρέπει να τρέξει τις μεταγραφικές του κινήσεις προκειμένου να είναι έτοιμος για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Μια από τις θέσεις που θα ψάξουν ενίσχυση οι “ασπρόμαυροι” είναι η θέση του σέντερ φορ. Μάλιστα, στην συγκεκριμένη θέση αναμένεται να γίνει οικονομική υπέρβαση. Οι άνθρωποι της ομάδας ψάχνουν στην αγορά για έναν επιθετικό που θα δίνει πολλά γκολ μέσα στη σεζόν. Μια τέτοια περίπτωση είναι ο Μάρκους Μπεργκ.

Στο παρελθόν ο ΠΑΟΚ έχει ενδιαφερθεί πολλές φορές για την απόκτηση του Σουηδού στράικερ. Ακόμα και όταν εκείνος αγωνιζόταν στον Παναθηναϊκό, ο Ιβάν Σαββίδης είχε επιχειρήσει να τον κάνει κάτοικο Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια του φετινού καλοκαιριού το όνομα του Μπεργκ έπαιξε έντονα για τον Ολυμπιακό. Μάλιστα, οι Πειραιώτες είχαν προχωρήσει σε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του, αλλά η μεταγραφή δεν έγινε ποτέ.

Μάρκους Μπεργκ: Πάντα στο κόλπο ο ΠΑΟΚ λένε οι Τούρκοι

Τον τελευταίο καιρό υπήρχε η αίσθηση ότι ο 32χρονος θα μετακομίσει στο πρωτάθλημα της Τουρκίας.  Όπως αναφέρουν ξανά τουρκικές ιστοσελίδες, η μεταγραφή του Σουηδού επιθετικού στην Τραμπζονσπόρ «ναυάγησε» και αυτό διότι ο ΠΑΟΚ, μπήκε «σφήνα» στις διαπραγματεύσεις.Τα ρεπορτάζ από την Τουρκία, κάνουν αναφορά για συνάντηση των ανθρώπων της Τραμπζονσπόρ, με τους εκπροσώπους του παίκτη στο Αμστερνταμ, η οποία δεν οδήγησε σε τελική συμφωνία. Οι Τούρκοι τονίζουν επίσης, ότι ο Μπεργκ έχει κάτι άλλο στα χέρια του και ότι πιθανότατα αυτό, είναι από τον ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε ότι για μερικές μέρες το όνομα του Μπεργκ “έπαιξε” και στο ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι” δεν μπορούσαν να φτάσουν τα οικονομικά “θέλω” της πλευράς του ποδοσφαιριστή και έτσι η υπόθεση δεν προχώρησε παραπάνω.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments