Αθλητισμός

Μασούρας – Κάιπερς: Τους “έκοψε” ο Μαρτίνς

Μασούρας – Κάιπερς: Τους “έκοψε” ο Μαρτίνς
Μασούρας - Κάιπερς: Οι δυο νεαροί ποδοσφαιριστές δεν έπεισαν τον Πέδρο Μαρτίνς και η λύση του δανεισμού φαντάζει μονόδρομος.

Μασούρας – Κάιπερς: Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Πολωνία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Σε λίγο καιρό οι Περαιώτες θα ξεκινήσουν την μάχη του για να επιστρέψουν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Ο Πέδρο Μαρτίνς πήρε πολλούς ποδοσφαιριστές μαζί του προκειμένου να τσεκάρει την ετοιμότητα τους. Κάποιοι από αυτούς δεν θα μείνουν στο ρόστερ της ομάδας και θα παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού σε κάποιον άλλο σύλλογο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είχε την ευκαιρία να δει από κοντά όλους τους ποδοσφαιριστές του και ήδη έχει πάρει αποφάσεις για ορισμένους από αυτούς. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ούγκο Κάιπερς και Γιάννης Μασούρας δεν βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή τους. Αμφότεροι δεν αγωνίστηκαν στα τελευταία φιλικά της ομάδας και αναμένεται να δοθούν δανεικοί προκειμένου να πάρουν παιχνίδια στα πόδια τους για να επιστρέψουν πιο έτοιμοι του χρόνου.

Μασούρας – Κάιπερς: Γυρίζουν στου Ρέντη

Ο Ούγκο Κάιπερς αποτέλεσε ένα από τα φετινά μεταγραφικά αποκτήματα του Ολυμπιακού. Ο Βέλγος είχε εντυπωσιάσει πριν από δυο χρόνια στην Football League με τη φανέλα του Εργοτέλη. Αυτό είχε αναγκάσει την ΑΕΚ να κινηθεί για την απόκτηση του. Παρά την δεδομένη συμφωνία τον δυο ομάδων ο νεαρός σέντερ φορ δεν φόρεσε ποτέ τα “κιτρινόμαυρα”.

Αντίθετα έμεινε ανενεργός για περίπου ένα χρόνο. Αυτό φαίνεται πως τον επηρέασε σε θέμα ρυθμού. Δεν θα είναι δύσκολο για τον Κάιπερς να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του.

Από την άλλη πλευρά ο Γιάννης Μασούρας είχε αποκτηθεί μετά την εξαιρετική σεζόν που είχε κάνει με την Λάρισα το 2018. Στο μεγάλο λιμάνι δεν μπόρεσε να γίνει ποτέ βασικός και πέρσι αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της σεζόν με την φανέλα του Πανιωνίου. Παρά το γεγονός ότι ο Πέδρο Μαρτίνς του έδωσε άλλη μια ευκαιρία, δεν θα μείνει στην ομάδα. Στα 22 του χρόνια ο δεξιός μπακ δεν θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments