Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ανακοινώνεται την επόμενη βδομάδα ο Κάιπερς

Ολυμπιακός: Ανακοινώνεται την επόμενη βδομάδα ο Κάιπερς
Η περίπτωση του Ούγκο Κάιπερς ήταν ένα από τα πλέον πολύκροτα σίριαλ τον τελευταίων ετών, το οποίο φτάνει στο τέλος του, καθώς ο Βέλγος φορ υπογράφει στον Ολυμπιακό.

Η απόκτηση του Ούγκο Κάιπερς από τον Ολυμπιακό αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στην επόμενη βδομάδα. Ο Βέλγος φορ θα φορέσει – επιτέλους – τα ρευθρόλευκα και ο Μάρτινς θα τον υπολογίζει για την προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» ενόψει των προκριματικών του Champions League και της νέας σεζόν.

Η περίπτωση του Ούγκο Κάιπερς ήταν ένα από τα πλέον πολύκροτα σίριαλ τον τελευταίων ετών. Όμως με καθυστέρηση περίπου ενός χρόνου το σίριαλ θα έχει happy end. Ο Κάιπερς είχε αρνηθεί πέρυσι να μεταπηδήσει από τον Εργοτέλη στην ΑΕΚ και για μια σεζόν έμεινε στα αζήτητα. Όμως τώρα αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό.

Ο 22χρονος φορ εδώ και αρκετό καιρό έχει συμφωνήσει με τον Πειραιώτες, κάτι που θα επισημοποιηθεί την Δευτέρα αφού το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση. Ο Κάιπερς θα διεκδικήσει μια θέση στο ρόστερ των «ερυθρολεύκων» θέλοντας να αποδείξει στον Πέδρο Μάρτινς πως παρά την αναγκαστική αποχή του είναι σε θέση να προσφέρει. Σε διαφορετική περίπτωση αναμένεται να παραχωρηθεί με την μορφή δανεισμού σε σύλλογο της Super League.

Ολυμπιακός: Στη λίστα και ο Ελ Σουντανί

Τις τελευταίες μέρες υπάρχει έντονη φημολογία πως οι «ερυθρόλευκοι» θα κάνουν άλλο ένα μεγάλο μπαμ. Αυτό είναι του Τόμας Βερμάελεν, αλλά η παράλληλα οι Πειραιώτες δουλεύουν και άλλες περιπτώσεις για άλλες θέσεις. Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ζητήσει την απόκτηση ενός ακόμα ακραίου επιθετικού που θα δώσει βάθος στον πάγκο. Αυτός δεν αποκλείεται να έρθει από την Νότιγχαμ Φόρεστ.

Σύμφωνα με την Sportday ο Ολυμπιακός εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτηση του Ελ Σουντανί. Πρόκειται για τον ακραίο επιθετικό της Ντόγχαμ που στα 32 του αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής μπορεί να αγωνιστεί στα δυο άκρα της επίθεσης, αλλά αν χρειαστεί μπορεί να καλύψει και την κορυφή της επίθεσης. Ο Ελ Σουντανί αποκτήθηκε πέρυσι το καλοκαίρι από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ έναντι 3 εκατ. ευρώ, αλλά ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς κι έπαιξε ελάχιστα, μετρώντας συνολικά 8 συμμετοχές και 2 γκολ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments