Αθλητισμός

Ντανιέλε Βέρντε: Μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ

Ντανιέλε Βέρντε: Μια ανάσα από τη μεταγραφή του στην ΑΕΚ
Ντανιέλε Βέρντε: Προβάρει τη φανέλα της ΑΕΚ ο 23χρονος άσος της Ρόμα.

Ντανιέλε Βέρντε: Αποφασισμένη να παίξει τα ρέστα της για να προχωρήσει την υπόθεση του Ντανιέλε Βέρντε και να αποκτήσει τον 23χρονο άσο από τη Ρόμα είναι η ΑΕΚ. Η Ένωση όχι μόνο δεν αφήνει στην άκρη την υπόθεση του Ιταλού άσου, αλλά προχωρά τις επαφές με την ομάδα του για να βάλει το όλο ζήτημα στην τελική ευθεία, ακόμα και να το κλείσει οριστικά, μέσα στα επόμενα 24ωρα!

Η ΑΕΚ είναι σε επαφή με το παίκτη εδώ και καιρό, με την τελευταία επικοινωνία των δύο πλευρών να αφήνει το μπαλάκι στη μεριά του παίκτη. Οι εκπρόσωποι του Βέρντε είχαν καλυφθεί από την πρόταση του Δικεφάλου προς τον 23χρονο άσο και ζήτησαν λίγο χρόνο ώστε να ξεκινήσουν τις συζητήσεις και με τη Ρόμα και η υπόθεση να προχωρήσει.

Στις επαφές που έγιναν μεταξύ των ατζέντηδων του ποδοσφαιριστή και της ιταλικής ομάδας δεν προέκυψε ωστόσο κάποια εξέλιξη, με την ΑΕΚ να… αναλαμβάνει έτσι δράση. Η Ένωση άνοιξε νέο κύκλο συζητήσεων με τη Ρόμα προκειμένου να βρεθεί η φόρμουλα μέσω της οποίας ο Βέρντε θα ντυθεί στα κιτρινόμαυρα. Κάτι που πλέον μοιάζει ιδιαίτερα πιθανό να συμβεί, αφού οι τελευταίες πληροφορίες θέλουν ΑΕΚ και Ρόμα πολύ κοντά, σε τελική συμφωνία!

Η Ένωση κινήθηκε δυναμικά τις τελευταίες μέρες γύρω από την συγκεκριμένη υπόθεση, με τη χθεσινή μέρα να φέρνει εξελίξεις και μάλιστα ευχάριστες. Παρότι από την Ιταλία υπήρχαν δημοσιεύματα που παρουσίαζαν το όλο ζήτημα σε εντελώς διαφορετική βάση. Μιας και έκαναν λόγο για «ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τη Ρόμα.

Το παραπάνω ωστόσο δεν υφίσταται, αφού η μεταγραφή του Βέρντε δείχνει πλέον ιδιαίτερα πιθανή. Δεδομένο που προέκυψε έπειτα και από την μεγάλη επιμονή που έδειξε ο ίδιος ο παίκτης, προκειμένου να προχωρήσει η πρόταση της ΑΕΚ και να έρθει στη χώρα μας. Μιας και φαίνεται πως ο Ιταλός εξτρέμ έχει «ψηθεί» από την προοπτική να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό και της οποίας ο προπονητής τον πιστεύει πολύ. Αφού ο Βέρντε είναι μια επιλογή που έχει ξεκάθαρα και την έγκριση του Μιγκέλ Καρντόσο, καλύπτοντας απόλυτα τα «θέλω» του τεχνικού της Ένωσης.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments