Ελλάδα

Φαρμακερό σκίτσο του Αρκά για τους κερδισμένους των εκλογών

Φαρμακερό σκίτσο του Αρκά για τους κερδισμένους των εκλογών
Αρκάς: "Μαντέψτε ποιος έχασε" αναρωτιέται μετά το εκλογικό αποτέλεσμα ο γνωστός σκιτσογράφος.

Αρκάς: Ο γνωστός σκιτσογράφος δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει τα αποτελέσματα των βουλευτικών εκλογών. Η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήταν οι μεγάλοι νικητές της 7ης Ιουλίου, καταφέρνοντας να πετύχουν την αυτοδυναμία. Παρά την ήττα με μεγάλη διαφορά, στον ΣΥΡΙΖΑ ξεκαθάρισαν αμέσως πως δεν τίθεται θέμα ηγεσίας, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας ξεκαθάρισε πως «δεν είναι στρατηγική η ήττα του ΣΥΡΙΖΑ»

Μάλιστα στο επιτελείο του ΣΥΡΙΖΑ παρά την ήττα, ήταν ευχαριστημένοι με το αρκετά μεγάλο ποσοστό που συγκέντρωσε το κόμμα της Αριστεράς. Τα υπόλοιπα τέσσερα κόμματα που κατάφεραν να μπουν στη Βουλή (ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, ΜέΡΑ25 και Ελληνική Λύση) εξέφρασαν ικανοποίηση για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Μετά από τα αποτελέσματα ο Αρκάς με φαρμακερό σκίτσο αναφέρθηκε στους πολίτες της χώρας. Συγκεκριμένο στο σκίτσο εμφανίζεται ένας άνδρας ο οποίος λέει «Όταν όλα τα κόμματα δηλώνουν κερδισμένα, μαντέψτε ποιος έχασε». Δείτε το σκίτσο:

Δείτε το post του Αρκά στο Facebook:

Gepostet von ARKAS -The Original Page am Sonntag, 7. Juli 2019

Αυτό είναι το σκίτσο του Αρκά για το αποτέλεσμα των εκλογών

Λίγο μετά την δημοσιοποίηση των πρώτων αποτελεσμάτων για τις εκλογές από τη Singular Logic το απόγευμα της Κυριακής, τα οποία έδιναν αυτοδυναμία στη Νέα Δημοκρατία και διαφορά 8,2 από το ΣΥΡΙΖΑ, ο Αρκάς, ο οποίος καθ’όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου σχολίαζε τα όσα συνέβαιναν, «χτύπησε» με νέο σκίτσο.

Στο πρώτο του σκίτσο μετά την αλλαγή της κυβέρνησης, ένας πολίτης διαβάζει Κωνσταντίνο Καβάφη και αναφέρει δύο στίχους από το ποίημα «Περιμένοντας τους Βαρβάρους» για να σχολιάσει το αποτέλεσμα της 7ης Ιουλίου. «Και τώρα τι θα γένουμε χωρίς βάρβαρους. Οι άνθρωποι αυτοί ήσαν μια κάποια λύσις», αναφέρει ο Αρκάς.

Δείτε το σκίτσο του Αρκά:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments