Πολιτική

Ελένη Γερασιμίδου: Παραιτείται από βουλευτής του ΚΚΕ

Ελένη Γερασιμίδου: Παραιτείται από βουλευτής του ΚΚΕ
Ελένη Γερασιμίδου: Παραδίδει την έδρα της στη Βουλή στον Γιάννη Γκιόκα.

Ελένη Γερασιμίδου: Η γνωστή ηθοποιός γνωστοποίησε την απόφασή της να υποβάλλει την παραίτησή της από βουλευτής του ΚΚΕ, εξηγώντας με δήλωση τους λόγους. «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά τους πάνω από 4.000 ψηφοφόρους, που με την ψήφο τους τίμησαν εμένα και το ΚΚΕ στην εκλογική περιφέρεια της Ανατολικής Αττικής. Αυτές οι ψήφοι με γεμίζουν με δύναμη και αισιοδοξία για να συνεχίσω να αγωνίζομαι στο πλευρό του λαού μας, κάτι το οποίο τόσο πολύ είναι αναγκαίο στις μέρες μας» δήλωσε η Ελένη Γερασιμίδου.

«Ως γνωστόν», συνεχίζει στη δήλωσή της, «οι αυξημένες επαγγελματικές μου υποχρεώσεις στο θέατρο, αλλά και η ιδιότητα της εκλεγμένης περιφερειακής συμβούλου Ανατολικής Αττικής, καθιστούν εξαιρετικά δύσκολο να ανταποκριθώ με την επάρκεια που θα ήθελα, αλλά και που απαιτείται, στα κοινοβουλευτικά καθήκοντα. Γι’ αυτόν τον λόγο επιλέγω να παραιτηθώ από βουλευτής και να παραδώσω την έδρα στον Γιάννη Γκιόκα, ο οποίος έχει αποδείξει ότι με επάρκεια και αποτελεσματικότητα μπορεί να ανταποκριθεί στο καθήκον αυτό».

«Φυσικά θα είμαι παρούσα με όλες μου τις δυνάμεις σε κάθε μάχη που έχουμε μπροστά μας. Θα είμαι παρούσα σε κάθε μικρό ή μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο λαός της Ανατολικής Αττικής, μέσα κι απ’ την ιδιότητα της περιφερειακής συμβούλου της Λαϊκής Συσπείρωσης. Θα είμαι παρούσα με το έργο μου σε όλους τους αγώνες που θα χρειαστούν την επόμενη μέρα, δίπλα στο ΚΚΕ» καταλήγει στη δήλωσή της η Ε. Γερασιμίδου.

Γιάννης Γκιόκας: Σύντομο βιογραφικό

Ο Γιάννης Γκιόκας γεννήθηκε στις 22 Ιανουαρίου 1980. Είναι Έλληνας πολιτικός και μέλος του δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Σπούδασε στη Νομική Σχολή Κομοτηνής και έχει κάνει μεταπτυχιακές σπουδές στο Ποινικό Δίκαιο και τη Θεωρία του Δικαίου. Μιλάει Αγγλικά και Γερμανικά. Έχει υπηρετήσει ως μέλος του ελληνικού κοινοβουλίου από το 2008 μέχρι σήμερα, ως βουλευτής Αττικής για το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Στις βουλευτικές εκλογές του 2007 αναδείχτηκε 1ος επιλαχών και αντικατέστησε το βουλευτή Αττικής Δήμο Κουμπούρη μετά την παραίτηση του τελευταίου. Έκτοτε επανεξελέγη το 2009, το 2012, τον Ιανουάριο του 2015 και τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους. Είναι εκπρόσωπος τύπου του ΚΚΕ από τον Μάρτιο του 2013.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments