Video

Τάσος Ποτσέπης: Ο “αγάπη μόνο” πήγε να ψηφίσει με βατραχοπέδιλα (vid)

Τάσος Ποτσέπης: Ο “αγάπη μόνο” πήγε να ψηφίσει με βατραχοπέδιλα (vid)
Τάσος Ποτσέπης: Απίστευτο κι όμως... ελληνικό. Με βατραχοπέδιλα, μαγιό και γυαλί ηλίου έριξε την ψήφο του ο "αγάπη μόνο".

Τάσος Ποτσέπης: Όλα τα έχουμε δει σε αυτή τη χώρα, μόνο αυτό έμενε να δούμε και μάλιστα στις εθνικές εκλογές. Ψηφοφόρο να πηγαίνει με βατραχοπέδιλα στο εκλογικό κέντρο στο οποίο ψήφιζε και να ασκεί το εκλογικό του δικαίωμα με αυτά.

Βατραχοπέδιλα, μαγιό και γυαλιά ηλίου ήταν η αμφίεση του “αγάπη μόνο”, ο οποίος ανάγκασε τους παρευρισκόμενους αρχικά να γουρλώσουν τα μάτια όταν τον αντίκρισαν και στη συνέχεια να ξεσπάσουν σε γέλια. Και φυσικά να… απορούν για το γεγονός πως ο συγκεκριμένος αποφάσισε να… τρολάρει την εκλογική διαδικασία με αυτά που φόρεσε.

Το τι ψήφισε ο Ποτσέπης δεν έχει γίνει γνωστό, αλλά το σίγουρο είναι πως άλλος σαν αυτόν δεν πρέπει να εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια των εκλογών. Φαίνεται πως ο “αγάπη μόνο” ήθελε να συνδυάσει εκλογές και παραλία μαζί. Και μετά την ψήφο έφυγε για τη θάλασσα προκειμένου να δροστιστεί, μιας και την Κυριακή στην Ελλάδα επικρατούσε καύσωνας.

Δείτε το βίντεο που έχει γίνει viral στο διαδίκτυο:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments