Αθλητισμός

Μάρκους Μπεργκ: Ζήτησε “τρελά” λεφτά από την Τραμπζόνσπορ

Μάρκους Μπεργκ: Ζήτησε “τρελά” λεφτά από την Τραμπζόνσπορ
Μάρκους Μπεργκ: Η Τραμπζόνσπορ θέλησε να κινηθεί για την απόκτηση του Σουηδού επιθετικού, αλλά οι "τρελές" απαιτήσεις του φρέναραν την προσπάθεια των Τούρκων,

Μάρκους Μπεργκ: «Μήλον της έριδος» για αρκετές ομάδες είναι ο Σουηδός φορ. Άλλωστε φέτος το καλοκαίρι το όνομα του έπαιξε για σχεδόν όλες τις μεγάλες ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ προσπάθησαν να τον αποκτήσουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Παράλληλα, ο Μπεργκ βρέθηκε στο στόχαστρο και αρκετών ομάδων από τη γειτονική Τουρκία. Μια από τις ομάδες που τσέκαραν πιο «θερμά» την περίπτωση του ήταν η Τράμπζονσπορ. Η ομάδα της Μαύρης Θάλασσας πάλεψε μέχρι το τέλος για την απόκτηση του, αλλά τελικά δεν κατάφερε να τον αποκτήσει.

Κι αυτό γιατί η πλευρά του 32χρονου φορ δεν θέλησε να κάνει πίσω σε καμία περίπτωση στο οικονομικό κομμάτι. Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι του Μπεργκ ζήτησαν μονοετές συμβόλαιο με απολαβές που θα έφταναν τα 2 εκατομμύρια ευρώ, ενώ παράλληλα ήθελαν το 50% του συνολικού ποσού να δοθεί ως προκαταβολή. Η Τραμπζονσπόρ πρόσφερε 1,5 εκατ. ευρώ με το deal λόγω της απροθυμίας της πλευράς του Μπεργκ να συμβιβαστεί να οδηγείται σε «ναυάγιο».

Μάρκους Μπεργκ: Το παλεύει ο ΠΑΟΚ για τον Σουηδό

Ο ΠΑΟΚ εξακολουθεί να ψάχνει παίκτη για την κορυφή της επίθεσης. Παρά το γεγονός ότι ο Ευθύμης Κουλούρης πραγματοποιήσε εξαιρετική σεζόν δεν έπεισε τους ανθρώπους της ομάδας να του δώσουν άλλη μια ευκαιρία. Μάλιστα, ο παίκτης πουλήθηκε στην Γαλλική Τουλούζ και έφερε αρκετά χρήματα στο ταμείο του συλλόγου. Αρκετοί ποδοσφαιριστές έχουν προταθεί στους πρωταθλητές, αλλά εκείνοι είναι κολλημένοι με έναν παίκτη.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός σέντερ φορ έχει δείξει την κλάση του στα χρόνια που αγωνίστηκε στην Ελλάδα με την φανέλα του Παναθηναϊκού. Οι «ασπρόμαυροι» είχαν κινηθεί για την απόκτηση του ακόμα και όταν φορούσε την πράσινη φανέλα. Τότε είχε επιλέξει τα πολλά χρήματα που του έχει στρώσει στα πόδια του η Άλ Αίν. Ο έμπειρος στράικερ επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη και δεν είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα.

Φέτος το καλοκαίρι το όνομα του Μάρκους Μπεργκ έπαιξε για σχεδόν όλες τις μεγάλες ομάδες της χώρας. Ο Ολυμπιακός ήταν ο πρώτος που ενδιαφέρθηκε. Μάλιστα, οι «ερυθρόλευκοι» προχώρησαν σε επίσημη πρόταση για την απόκτηση του. Παρά την οικονομική υπέρβαση που έκαναν οι Πειραιώτες ο Σουηδός ήθελε περισσότερο χρόνο και υπήρχε η αίσθηση ότι θα καταλήξει στην Τουρκία. Για λίγο διάστημα το όνομα του ακούστηκε και για την ΑΕΚ, αλλά η περίπτωση του δεν προχώρησε.

Την ίδια στιγμή, ο ΠΑΟΚ δεν έχει ξεχάσει το θέμα του Σέρτζιο Ολιβέιρα, την ώρα που η Πόρτο δεν έχει δείξει κάποια διάθεση να ρίξει τις απαιτήσεις της για την παραχώρηση του παίκτη από τα 12 εκατ. ευρώ. Ωστόσο, κοιτάει και άλλους παίκτες και το ίδιο δημοσίευμα προσθέτει πως συζητάει και με άλλον υποψήφιο στόχο, με τις εξελίξεις να σημειώνονται στο τέλος της εβδομάδας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments